Mardin

Mardinli kuaförün hedefi dünya birinciliği

09:45 13 Şubat 2020
Mardinli kuaförün hedefi dünya birinciliği

Ukrayna'nın Kiew şehrinde düzenlenen yarışmada dünya 3’üncülüğü elde eden Mardinli kuaför ve saç tasarım uzmanı Yusuf Aydın, İtalya ve Arnavutluk yolcusu. Aydın, hedefinin dünya birinciliği olduğunu söyledi.

Ukrayna’nın Kiew şehrinde 15 Nisan 2019’da 17 ülkeden yüzlerce kuaförün katılımıyla en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi yarışması düzenlenmişti. Aralarında Mardinli Yusuf Aydın’ın da bulunduğu 30 kişilik Euro Cup Turkey Ekibi, yarışma sonunda en iyi saç tasarımı, en iyi kareografi ve bireyselde de dünya 3’üncüsü olmuştu.

Mardinli kuaför ve saç tasarım uzmanı Yusuf Aydın, şimdi de İtalya ve Arnavutluk yolcusu… Arnavutluk’ta 14-15 Şubat tarihleri arasından düzenlenecek ‘Dünya Kuaförler Yarışması’na katılacak olan Yusuf Aydın, Nisan ayında da İtalya’nın Roma kentindeki yarışmada Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye’yi Avrupa’da temsil ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Mardinli Kuaför Yusuf Aydın, ekip olarak hedeflerinin dünya birinciliği olduğunu söyledi.

Aydın, “15 yıldır kuaförlük mesleğini icra ediyorum. 14-15 Nisan 2019’da Ukrayna’nın Kiew şehrinde dünya kuaförler yarışmasına Türkiye’yi temsilen 30 kişi katıldık. Mardin’den ise ben tek vardım. 17 ülkeden yüzden fazla kuaför yarışmaya katıldı. 17 ülke arasında en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi de Euro Cup Turkey Ekibi olarak dünya üçüncüsü olduk. Tabi başarılara doyamadık. Arnavutluk’ta 14-15 Şubat tarihleri arasından düzenlenecek ‘Dünya Kuaförler Yarışması’na katılacağız. Bu yarışmadan sonra Nisan ayında İtalya’nın Roma kentindeki yarışmaya katılacağız. Hedefimiz dünya birinciliğidir. Tabi bu yarışmaya ekip olarak katılacağız. Bizler yetkililerden destek bekliyoruz. Şimdiden bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • baba zula 4 yıl önce Şikayet Et
    Berber arkadaş bence önce kendi saç ve sakalına bir şekil versin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Berber... Şimdi ise saç bakım uzmanı. Çoban... Şimdi ise sürü yöneticisi
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.