Mardin

Mardinli öğretmenden örnek davranış

18:08 26 Mayıs 2020 5 Yorum Var
Mardinli öğretmenden örnek davranış

Mardin’de yol ortasında ölü halde bulunan bir kediyi eline alarak yolun kenarına bırakan Hilal öğretmenin davranışı yürekleri ısıttı.

Mardin Devlet Hastanesi yakınlarında aracı ile seyir halinde giden İngilizce öğretmeni Hilal Yıldız, plakası henüz belirlenemeyen arabanın çarpıp yol ortasında bıraktığı ölü kediyi eldiven takıp yolun kenarına bıraktı.

Yıldız, yolda gördüğü kediyi öylece bırakmaya yüreğinin el vermediğini söyledi. Yıldız, "Yolda gördüğüm ölü kediyi bırakmak istemedim, elimle alıp yolun kenarına bıraktım. Hayvana çarpıp bırakmak büyük canilik. Arkadaşlar lütfen araçlarınızı kullanırken dikkat edin, hayvanlar her an her yerden çıkabiliyorlar. Onlar da bizim yaşamımızın içerisindeler" dedi.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılığınla kıyafetinle çocuklarımıza örnek ol hocam, ümmeti Muhammedin çocuklarına rol model oluyorsun unutma.Allahın ve Resulullahın örtünme tavsiyelerine uymaları için çocuklarımıza güzel örnek ol lütfen.
    Cevapla
  • Murat erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh bu haberde bunu mu buldun elesirecek nasıl insanlarımız ya hayret ediyorum beyniniz sadace onami çalışıyor ben baktığımda sadece yaptığı davranışa baktım giyimine dikkAt etmedim bile siz ne yiyip içiyorsunuz çok merak ediyorum
  • AKTOLGALI 3 yıl önce Şikayet Et
    meb nokta atışı yapmış....
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ondan onun gıbı insanlar kalmişmi
    Cevapla
  • deli kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    kadirleri karıştırmayın hocam gerekeni yapmış ALLAH razı olsun
    Cevapla
  • Hayati 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen için örnek davranış tbr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.