Şizofreni üzerine 'İnce Fikir'ler Ülke TV'de

Prof. Dr. Nazan Aydın, Prof. Dr. Dilşad Türkdoğan ve Dr. Mehtap Aslan Delice’nin konuk olacağı İnci Fikir’de şizofreni konuşulacak.

Şizofreni üzerine 'İnce Fikir'ler Ülke TV'de
Şizofreni üzerine 'İnce Fikir'ler Ülke TV'de
GİRİŞ 01.12.2014 14:58 GÜNCELLEME 04.12.2014 12:09

Gündeme dair konuları, gözden kaçan mevzuları kadın gözüyle Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla her Çarşamba Ülke TV ekranlarında değerlendiriyor. Alanında uzman doktorlar Prof. Dr. Nazan Aydın, Prof. Dr. Dilşad Türkdoğan ve Dr. Mehtap Aslan Delice’nin konuk olacağı İnci Fikir’de bu akşam şizofreni hastalığı konuşulacak.
 
Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konu imbikten geçiyor ve ‘İnce Fikir’e dönüşüyor. Programda bu şizofreni hastalığı ele alınacak. Alanında uzman doktorların konuk olacağı İnce Fikir’de ‘‘Şizofreni nasıl bir hastalıktır? Şizofreni hastalığı olan birisiyle komşuluk, arkadaşlık veya iş arkadaşlığı yapılır mı? Şizofreni tedavi edilebilir mi? Bir şizofreni hastasıyla karşılaşılırsa nasıl davranılmalıdır?’’ gibi sorular yanıtlanacak.
 
Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in yönetiminde  ‘İnce Fikir’ bu akşam saat 21:00’de Ülke TV ekranlarında olacak. Hayatı ve hakikati ıskalamamak için ‘İnce Fikir’i kaçırmayın!
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı