Bu Ramazan Kanal 7'desiniz

On bir ayın sultanı Ramazan’ın tüm coşkusu Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor.

Bu Ramazan Kanal 7'desiniz
Bu Ramazan Kanal 7'desiniz
GİRİŞ 26.05.2017 12:33 GÜNCELLEME 26.05.2017 12:33

Ramazan ayına özel programlar, dini diziler, büyük hayran kitlesine sahip olan Hint ve yerli dizileri gün boyunca Kanal 7 ekranlarından evlere konuk olacak. 

İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

İslam dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayı gerek iftarda gerekse sahurda Kanal 7’nin sevilen programlarıyla karşılanacak.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Hoca’nın anlatımı, Kanal 7’nin başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumuyla canlı yayınlanacak olan ‘‘İftar Saati’’ Ramazan boyunca her gün Kanal 7 ekranlarında olacak. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dini sohbetlerle Ramazan ayının manevi atmosferini izleyenlerle buluşturacak. Ramazan ayının ruhunu yansıtılacağı İftar Saati her gün farklı konu ve konuklarla 19.35’te Kanal 7 ekranında olacak.

Sahur sofraları ise Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi’nden canlı yayınla ekrana gelecek olan “Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti” ile renklenecek. Ömer Döngeloğlu’nun anlatımıyla İslam tarihinden kesitler, Ramazan ayının faziletleri, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, kutsal topraklardan görüntüler Ramazan boyunca programda yer alacak.  ‘Sahur Vakti’ 01.15’de ekrana gelecek.

KANAL 7’NİN SEVİLEN DİZİLERİ GÜNÜ ŞENLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kanal 7 sevilen dizilerini Ramazan ayı boyunca yayınlamaya devam ediyor. 
Hz. Yusuf Ramazan boyunca her gün 18:35’te sevenlerinin karşısına çıkacak.  Hazret-i Yusuf’un ibretlik olaylar ve özlemle dolu hayatının konu edildiği dizi yine herkesi ekran başına toplayacak. 

Ramazan’da Kanal 7’nin diğer bir dizisi de Hz. Ömer olacak. Yayınlandığı dönemde Ortadoğu ve Arap ülkelerinde büyük ilgi gören dizide Hz. Ömer’in hayatından kesitler Ramazan sürecinde her gün 09:30’da ekrandaki yerini alacak.

Yediden yetmişe geniş kitlelere hitap eden Elif ve ailesinin mücadelesi hız kesmeden devam edecek. Hafta içi her akşam iftardan sonra 20:35’te ekrana gelecek olan Elif, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatacak. 

HİNT RÜZGARI DEVAM EDİYOR

Astha ve Shlok’un aşk hikayesini anlatan Tatlı Bela ise sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Astha’nın Niranjan’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarma çabası, Anjali’nin hakettiği görmek için gösterdiği uğraşlar ve Niranjan’ın Shlok’u Astha’dan uzaklaştırmak için kurduğu planlar büyük merak uyandıracak. Tatlı Bela Ramazan boyunca her gün 22.00’de ekrana gelecek.

Gündüz kuşağında her bölümü merakla beklenen Zor Sevda iftar öncesini şenlendirecek. Hafta içi her gün 16:00’da ekrana gelen Zor Sevda Müslüman iki gencin zorlu aşklarını ekrana taşımaya devam edecek.

Hafta sonu ise İki Yabancı saat 16.00’da izleyicilerinin karşısına çıkacak. Birbirlerinin ruh ikizi olan fakat gelenekleri yüzünden bir türlü kavuşamayan Saras ve Kumud’un engebeli yollarla dolu aşk hikayesi izleyicisiyle buluşacak.

Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum Ramazan’ın ruhuna uygun içeriğiyle her Pazar 14:55’te ekrana gelirken; Kürşat’ın sunumuyla ekrana gelen Gündüz Gece her Cumartesi 14:55’te Anadolu’da Ramazan’ı yerinden aktaracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!