Söz 39.bölümde neler oldu? Söz 38.son bölüm Star TV'de

Söz 38.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Söz son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlerken, akla sığmayacak kötülükleri ile planlarına devam eden Derman ve Selim'e karşı Tim çetin bir mücadele verir. Her bölümü ile nefes kesen Söz 38.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 27.03.2018 09:31 GÜNCELLEME 27.03.2018 09:31

Söz dizisi son bölümde Derman  çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğindedir. Agah Çolak'tan aldığı bilgi ile sınır dışında çalışmalara başlar. Ancak Derman'ın etkisi beklenenden çok büyüktür. Derman sadece yaptığı silahlı operasyonlarla değil psikolojik operasyonlarla da büyük bir tehdittir. Nazlı'nın peşini bırakmayan Derman, planlarını işlemeye devam eder. Öte yandan Tim'in içeride ve dışarıda bulunan düşmanlarla mücadelesi devam etmektedir. Peki, Söz 38.bölümün ardından, merakla beklenen Söz 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 38.son bölüme dair tüm merak edilenler...

SÖZ 39.BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

 

SÖZ 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerinde rol aldığı Söz 39.bölümü ile 26 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

SÖZ 38.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selim’in tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz önderliğindeki Tim, destek için gelen teröristlerin oteldeki sivilleri rehin almasıyla yeni bir krizin ortasına düşer. Tim, Mehmetçikleri zamanında bilgilendirmiş ama otelde büyük bir saldırının ortasında kalmıştır.

Derman’ın yönettiği teröristler ise Karabayır’da büyük bir kanlı saldırı düzenler. Hafız önderliğindeki Tim bu saldırının daha da büyümesini önlerken yaşanan dehşetle acı bir şekilde yüzleşir.

Agah, Çolak’ın sorgusundan aldığı istihbaratla sınır dışında bir ziyarete gider. Öğrendiği şeyler sonucunda aslında Derman’ın çok daha kapsamlı, dehşeti çok daha büyük bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde olduğunu anlar.

Nazlı aklında yer eden kötü anılardan kurtulmak için intiharı denemiş ama ölümden dönmüştür. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bahar ve Güler ona destek olmak için her zaman yanında olsalar da onu takip etmekten sıkılmayan başka bir kötülük daha vardır: Derman!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu