Çukur 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur 24. son bölüm!

Show TV ekranlarının büyük ses getiren projesi Çukur 24. son bölümü 9 Nisan Pazartesi akşamı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı yoğun bir şekilde sorgulanan Çukur son bölümde, Sultan'ın Medet tarafından kazayla vurulması bomba etkisi meydana getirdi. İşte, Medet'e silah doğrultulduğu Çukur 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 10.04.2018 15:47 GÜNCELLEME 10.04.2018 15:47

Milyonlarca izleyici kitlesinin gönlünde taht kuran proje Çukur, 9 Nisan Pazartesi tarihinde Show TV ekranlarına taşınan son bölümde; Sultan Koçovalı'nın, Medet tarafından kaza sonucu vurulması Çukur mahallesine dilden dile dolaşarak yankı uyandırdı. Çukur yeni bölüm fragmanı araştırmalarına rağbet edilmeye başlandığı son bölümde; Nedret'in, eşi Kahraman'ın katili Vartolu Saadettin'den intikamını almak hedefiyle tamamen raydan çıkıp silahla yakasına yapışması pahalıya patlayarak Sultan Koçovalı'ya kaza kurşununun isabet etmesine ve yaşam savaşı vermesine neden olur. Çukur yeni bölüm fragmanından hemen önce izleyici kitlesinin soluk soluğa takip ettiği Çukur son bölümde; Nedret'in yaşanan talihsiz olayların tüm sorumlusunu Saadet olarak görüp üzerine saldırması sonucunda, Saadet tüm eşyalarını alıp evi terk etti. Öte yandan Vartolu ve Saadet ikilisi, tam da hayallerindeki gibi bir gün geçirerek mutluluğu en güzel haliyle dolu dolu yaşadı.

İşte, gelmiş geçmiş en başarılı ve iddialı projeler arasına adını yazdıran Çukur 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanında; Yamaç'ın, Medet'le Sultan Koçovalı'yı karşı karşıya getirmesi ve Medet'in kafasına silah doğrultması sonucu ölümle burun buruna getirmesi tansiyon seviyesini giderek yükseltiyor. Yamaç, Sultan Koçovalı'nın başına gelen hadiselerin sorumlusunun Medet olduğunu öğrenmesi sebebiyle, annesinden gelecek onayla Medet'e silah sıkıp orada öldürmeye hazırdır. Peki, Sultan Koçovalı'ya kaza kurşunu isabet etmesinin sorumlusu Medet'in ölümle yaşam arasındaki ince çizgide akıbeti ne olacak? İşte, Çukur 25. yeni bölüm fragmanı ve Çukur 24. son bölüm özeti...

İŞTE, ÇUKUR 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak silahtan çıkan kurşun Sultan’a isabet eder. Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak. Sırların ortaya döküleceği ve yeni yüzleşmelerin yaşanacağı ‘Çukur’da mücadelenin seyrinin ne yönde olacağı soluksuz beklenecek.

ÇUKUR 25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 25. yeni bölümüyle 16 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'