Çukur 26. yeni bölüm fragmanı geldi! İdris'ten Vartolu'ya gözdağı!

Çukur 25. son bölümde; Vartolu, tarafını belirleyerek Nazım ve Emrah ile yepyeni bir ittifak oluşturur. Çukur son bölümde Sultan, kötürüm kalmasına sebep olan Medet'in öldürülmesini emreder. İşte, son sürat sorgulanan Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zirvenin sarsılmaz sahibi Çukur yeni bölüm fragmanı detayları!

GİRİŞ 17.04.2018 09:54 GÜNCELLEME 17.04.2018 09:55

Çukur son bölümde; Sultan Koçovalı'nın Medet tarafından kaza kurşununa uğramasının beraberinde olayların esas sorumlusu olarak görülen ve hain ilan edilen Vartolu, Emrah ve Nazım'ı da arkasına alarak yepyeni bir ittifak oluşturma hazırlığı içerisine girdi. Böylece Çukur yeni bölüm fragmanı iple çekilen son bölümde, Koçovalılar ve Vartolu-Medet tarafları arasında çetin geçen bir mücadele ekranlardaki yerini aldı. Öte yandan Sultan Koçovalı ise kötürüm kalmasına sebep olan Medet'in en ağır şekilde cezalandırılarak öldürülmesini emredecek. Akabinde Çukur son bölümde, Medet ve Sultan Koçovalı yüzleşmesi yaşanacak ve Yamaç, annesi Sultan'ın emrettiği gibi Medet'in kafasına silah doğrultarak öldürme girişiminde bulunacak. Reytinglerde zirvenin yegane sahibi olma başarısına erişen Çukur 25. son bölümün ardından yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte her pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümleriyle heyecan fırtına estirmeye hız kesmeden devam eden Çukur yeni bölüm fragmanı, Vartolu ve Koçovalılar arasında kızgın ve amansız geçen mücadelenin izleyicisine güçlü bir şekilde aktarıldığı son bölüm özeti ile ilgili merak ve ilgi duyularak araştırılan tüm ayrıntıları haberimizden öğrenebilirsiniz.

ÇUKUR 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Show TV ekranlarının her hafta reyting oranlarını katlayarak izleyici kitlesini genişleten efsane dizisi Çukur 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölüm fragmanında, İdris Koçocalı'nın Vartolu Saadettin'le olan yüzleşmesinde; ''Çukur'un babası olmak istiyorsan Saadet'in karısı olamazsın!'' şeklinde rest çekmesi damgasını vurdu.

ÇUKUR 26. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 26. yeni bölümüyle 23 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur 16 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan son bölümde; Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!