TRT1'de Halka ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Halka oyuncuları...

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak Halka isimli dizi projesinin yapımcısı Yusuf Esenkal tarafından izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek detaylar aktarıldı. TRT1'de ekran serüvenine başlayacağı duyurulan Halka ne zaman hangi tarihte başlıyor? Polisiye bir yapım olan Halka oyuncuları kesinlik kazandı.

TRT1'de Halka ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Halka oyuncuları...
TRT1'de Halka ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? Halka oyuncuları...
GİRİŞ 11.11.2018 18:05 GÜNCELLEME 11.11.2018 18:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1'de izleyici kitlesiyle buluşan tarih konulu Payitaht Abdülhamid isimli dizi projesinin yapımcısı olan Yusuf Esenkal, sosyal platform aracılığıyla TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlangıç yapacak sürpriz dizi projesi hakkında merak edilen ayrıntıları netliğe kavuşturdu. Es Yapım şirketinin sahibi olan Yusuf Esenkal, ekran macerasındaki yerini alacak yepyeni projenin adının Halka olacağını duyurarak, bu dizinin oyuncu kadrosunu da sosyal mecra üzerinden dizi tutkunlarıyla paylaştı. Peki, polisiye bir yapım olan Halka ne zaman hangi tarihte başlayacağı belli oldu mu? İşte, baş rollerini Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu'nun üstleneceği TRT1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak Halka oyuncuları...

TRT1 HALKA DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR? İŞTE, HALKA OYUNCULARI…

Ünlü yapımcı Yusuf Esenkal, resmi instagram hesabı aracılığıyla TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak yeni dizi projesi Halka hakkında önemli bir duyuruda bulundu. Yusuf Esenkal, Halka dizisinin ne zaman hangi tarihte başlayacağı konusuna ilişkin, yakında TRT ekranlarında olacağını duyurarak, baş rollerinde Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı Halka’nın oyuncu kadrosunu paylaşarak; Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Umut Karadağ, Erdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş ve Uğur Taşdemir olarak açıkladı.

 

 

hande erçel serkan çayoğlu halka

YORUMLAR 1
  • zahid xasiyev 4 yıl önce Şikayet Et
    en sevdiyim filmdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi