Avlu 26.bölüm 2.fragmanında meydan savaşı başlıyor! Deniz'in hamlesi...

Avlu 25.son bölümde; Deniz’in yakasından bir türlü düşmeyen ve oğlunun öcünü almak için ant içen Kudret, büyük bir kumpas hazırlamak üzere faaliyete geçti. Avlu son bölümde; Araları açılan ve birbirlerine karşı sert bir tutum takınan Deniz ve Azra, çetin geçen bir yüzleşme yaşadı. İşte, Avlu 26.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 27.12.2018 14:35 GÜNCELLEME 27.12.2018 14:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının soluksuz takip edilen dizi projesi Avlu 25.son bölümde; Kudret’in Deniz’e karşı bitip tükenmez kin, nefret, hırs ve intikam duygusunun önüne geçememesi, her geçen gün çok daha korkutucu hamlelerde bulunmasına ortam hazırladı. Avlu son bölümde; Kudret, oğlu Alp’in kanının yerde kalmaması adına yeminler ederek, Deniz’in her bulduğu yerde ensesine yapışmaya başladı ve can evinden vurulmasının bedelini tek tek ödetmek üzere vurucu bir plan hazırlama eyleminde bulundu. Diğer taraftan güzel giden arkadaşlık ilişkilerine, aralarındaki bağlılığa ve yakınlığa gölge düşen Deniz ve Azra arasında büyük fırtınalar kopması sonucu bu kez acımasız tavırlarıyla birbirlerini karşısına aldılar. Öte yandan cezaevi, yakın bir zaman önce Deniz’in canına kıydığı Alp hakkında meydana gelen gelişmeyle çalkalandı, Kudret’in cinayete kurban giden oğlunun Özge’den bir çocuğu olmasının ardından Avlu 26.bölüm fragmanı araştırılıyor. Azra ise hapishanede sürpriz bir planı uygulamaya koyulmasının, bu konuda tüm mahkumlardan ilgi, destek ve onay görmesinin akabinde Avlu 26.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

AVLU 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 26.bölümü ile 27 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 25.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

avlu 25.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

YORUMLAR 2
  • azra kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    azra başkan
    Cevapla
  • Sevgilisikim.net 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizide denizin sevgilisi kim bilen var mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor