Savaşçı 60.bölüm fragmanı yayında mı? Tim, pes etmek nedir bilmiyor...

Savaşçı 59.son bölümde; Gerek Kılıç Timi gerekse Türk Dünyası askerleri güçlerini birleştirip zorlayıcı koşullar altında çatışmaya girdi. Savaşçı son bölümde; Çatışma esnasında vurulan ve uçurumun kenarında ölümle burun buruna gelen Yüzbaşı Bozok, İlyas sayesinde son anda kurtuldu. Peki, Savaşçı 60.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.12.2018 17:11 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 23 Aralık Cuma akşamı seyircisini ağırlayan Savaşçı 59.son bölümde; Hem Kılıç Timi hem de Türk Dünyası askerleri birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket edip, teröristleri ortadan kaldırma hedefiyle girdikleri çatışmada varını yoğunu ortaya koyarak mücadele etti. Savaşçı son bölümde; Çok şiddetli derecede gerçekleşen, tehlike ve riskin en üst boyutta seyredildiği çatışma sırasında Yüzbaşı Kaan Bozok’un vurulması sonucunda uçurumdan düşerek hayatını kaybetmek üzereyken İlyas imdadına kıl payı yetişerek onu tüm gücü ve kararlılığıyla çekip kurtardı. Öte yandan son derece kritik çatışmada şehit vermeden teröristlerin hakkından gelebilmek için ateş çemberine giren Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın karargah ile tüm iletişimi kesilirken, askerlerinden bir türlü haber alamayan Albay Halil İbrahim Kopuz ise Karon’dan yaşadıkları aksiliklerin sorumlusu olup olmadığı yönünde hesap sordu. Diğer taraftan çatışma esnasında Türk Dünyası askerlerinin, teröristler tarafından kıskaca alınarak kaçış imkanı bırakılmamasının ve bu askerlerden bir tanesinin vurularak vefat etmesi üzerine devreye Kılıç Timi’nin girmesinin ardından Savaşçı 60.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Başta Galip olmak üzere Kılıç Timi’nin şehit düşen askerlerinin öcünü alarak teröristlerin tamamını temizlemesinin akabinde Savaşçı 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 60.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı. Fakat paylaşıldığı takdirde haberimizin içeriğinde izleyici kitlesine duyurulacaktır. En son gelişmeler için takipte kalın...

 

 

SAVAŞÇI 60.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 69.bölümüyle 30 Aralık Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 59.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

savaşçı 60.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi ve Türk Dünyası askerleri eğitim faaliyeti sırasında saldırıya uğramışlardır. Yüzbaşı Kağan’ın uçurumdan düşmesini son anda elini yakalayarak, engellemeye çalışan İlyas’ın gücü tükenirken, teröristler de ateş çemberini daraltırlar. Saldırının sonuçları Kutalmış Paşa, Albay Kopuz, Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın askerlerini derinden sarsarken, hayalini kurdukları Türk Birliği’nin de geleceğini etkileyecektir. Bu arada Ruslara teslim edilen Karon’la ilgili gelişen beklenmedik bir durum karargahı alarma geçirir. Karon dünyada büyük yankı uyandıracak bir eylem peşindedir. Lazar ve Velid plan doğrultusunda sınır dışına çıkmaya çalışırken, Yüzbaşı Bahtiyar’ın da Azerbaycan’a gitmesi olayların seyrini değiştirecektir.

YORUMLAR 1
  • Ayşe Soysal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence savaşçı dünyanın en iyi filmi savaşçı ve lütfen ayrıntıları çoğalmasını arz ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'