İstanbullu Gelin'deki İpek Bilgin'i görenler neye uğradığına şaşırdı!

Star TV'de cuma akşamları sürprizleriyle serüvenini sürdüren İstanbullu Gelin dizi projesinde başrol üstlenen İpek Bilgin herkesi şaşkına çevirdi. Gündelik yaşamında, İstanbullu Gelin yapımında üstlendiği Esma Sultan rolünden apayrı bir karakteri olan İpek Bilgin'in yer aldığı rap müzik klibini izleyenlerin ağzı açık kaldı.

GİRİŞ 22.01.2019 11:20 GÜNCELLEME 22.01.2019 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında yayın hayatını dur durak bilmeden devam eden İstanbullu Gelin adlı dizi projesinin başrol oyuncusu olan İpek Bilgin herkesi şaşkına çevirdi. İki buçuk sezondan beri televizyon ekranlarında güçlü bir şekilde yerini alan İstanbullu Gelin yapımında sert bir mizaca ve otoriter ve kuralcı bir yapıya sahip olan İpek Bilgin aslında üstlendiği rolden apayrı bir karaktere sahip olduğu ortaya çıktı.

Yasak Elma projesi final tehlikesi atlattı! Şevval Sam'dan itiraf...

İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Esma Sultan karakteriyle izleyici kitlesinin sempatisini kazanmayı başaran, oyunculuk performansını en iyi şekilde ortaya koyan profesyonel isim İpek Bilgin rap müzik klibinde yer aldı. Rapçi Özbi'nin Serserilik ve Şiir adındaki rap müzik klibinde konuk oyuncu olarak kendini gösteren İpek Bilgin'in aslında gündelik yaşamında çok canlı ve renkli bir karakter olduğu görüldü. İstanbullu Gelin projesinde sahip olduğu kişiliğin dışına çıkan ve daha önce görmeye alışık olmadığımız bambaşka tavırlar sergileyen İpek Bilgin'i izleyenlerin ağzı açık aldı.

İSTANBULLU GELİN OYUNCUSU İPEK BİLGİN KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin isimli dizi projesinde Özcan Deniz'in annesi Esma Sultan karakterini canlandıran Fatma İpek Bilgin 24 Mart 1956 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Tiyatro ile beraber pek çok televizyon dizi ve sinema filmi projesinde görevini icra eden İpek Bilgin, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmıştır.

Tiyatro oyunculuğu ve yönetmenliği dışında çevirmenlik faaliyetlerinde de bulunan İpek Bilgin, tiyatro üzerine kaleme alınan Eric Morris ve Joan Hotchkis'in Rol Yapmayın Lütfen kitabı ve  Eric Morris'in Fütursuz Oyunculuk Oyunculukta İşçilik Süreci kitabını İngilizceden çevirerek Türkçeye kazandırmıştır.

YORUMLAR 1
  • gılgamış türk 5 yıl önce Şikayet Et
    sanatçı illaki sorunlu insanlar mı olmalı. olağan insan sanatçı olmaz mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü