Savaşçı 61.bölüm 2.fragmanı: Albay Kopuz, beyninden vurulmuşa dönüyor!

Savaşçı 60.son bölümde; Kılıç Timi, Karon'un başını çektiği teröristlerin elinden köylüleri kurtarabilmek adına kritik bir operasyon gerçekleştirdi. Savaşçı son bölümde; Azeri asker Mehmet Emin üstün bir kahramanlık örneği sergileyip hayatını feda ederek şehitlik mertebesine erişti. Savaşçı 61.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 03.02.2019 18:57 GÜNCELLEME 03.02.2019 18:57

Fox TV ekranlarında 27 Ocak Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 60.bölümde; Karon'un, Kılıç Timi'ni alt etmeye yönelik gerçekleştirdiği kumpas başarısızlıkla sonuçlanırken, son anda kendilerine hazırlanmış olan hain planın farkına varan Kılıç Timi ise mücadelesini son sürat sürdürmeye devam etti. Savaşçı son bölümde; Köylüleri terör örgütünün elinden çekip kurtarabilmek hedefiyle çetin geçen bir çatışmanın içerisinde kendilerini bulan Kılıç Timi, pes etmek nedir bilmeden emin adımlarla ilerlerken, Velid'in adamları da hem köylüleri hem de Kılıç Timi'ni ele geçirebilmek adına ortalığı birbirine katması sahne oldu. Kılıç Timi, köylüleri kurtarma planını uygulamaya alıp faaliyete geçecekleri esnada, Azeri asker Mehmet Emin'in büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek canını ortaya koyup şehit düşmesinin ardından Savaşçı 61.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Köylüleri kurtaran Tim'in bölgeden uzaklaştıklarının teröristler tarafından fark edilmesinin ardından Karon'un sürpriz bir şekilde gitmelerini ses çıkarmamasının akabinde Savaşçı 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 61.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 61.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

SAVAŞÇI 61.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 61.bölümüyle 3 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 60.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...