Elimi Bırakma 28.bölüm 2.fragmanı: Herkesi altüst eden gelişme! Cenk...

Elimi Bırakma 27.son bölümde; Cenk, Azra'nın Sumru tarafından tehdide maruz kaldığını öğrenmesiyle, kendisinden bu gerçeği şimdiye kadar sakladığı için hesap sordu. Vasiyetini açıklayan Feride, mirasından yararlanabilmeleri için Azra ve Cenk'in evlilik gerçekleştirmesini şart koştu. Elimi Bırakma 28.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 10.02.2019 16:13 GÜNCELLEME 10.02.2019 16:13

TRT1 ekranlarında 3 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 27.son bölümde; Azra, tüm cesaretini toplayarak Cenk'i karşısına alıp uzun bir zamandır kendisinden gizlediği ve hatta ilişkisini kesmek durumunda kaldığı o gerçeği nihayet açıklaması sahne oldu. Elimi Bırakma son bölümde; Azra'nın bunca zaman Sumru'nun ardı arkası kesilmeyen tehditleriyle boğuştuğunu şimdiye kadar kendisine söylemediğini öğrenen Cenk'in kan beynine sıçrayarak öfkesini ve kırgınlığını yüzüne vurdu. Azra ise ona olan sevgisini ve pişmanlığını her defasında dile getirmesi, ona asla karşı koyamayan Cenk'in kalbinin yumuşamasını sağladı. Diğer taraftan vasiyetini açıklayan Feride'nin sürpriz bir karara imza atıp, aile fertlerinin kendi mirasından faydalanabilmeleri için Azra ve Cenk'in evlilik gerçekleştirmesini şart koşmasının ardından Elimi Bırakma 28.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, arabada başına silah doğrultan Kadir'i durdurmak isterken karşılarından gelmekte olan kamyonu geç görmeleriyle beraber talihsiz bir kaza geçirmelerinin akabinde Kadir'in kaza geçirip Elimi Bırakma 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ELİMİ BIRAKMA 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 28.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 28.bölümü 10 Şubat Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 27.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Başına gelen onca şeyden sonra Azra, gerçekleri Cenk’ten daha fazla saklayamayacağına karar verir ve ani bir kararla karşısına dikilerek ondan uzak durmasının nedenini anlatır. Ama Cenk’in buna tepkisi pek de Azra’nın umduğu gibi olmayacaktır. Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.

Hasta haliyle sokaklarda gizlenmeyi daha fazla sürdüremeyen Fatma sonunda yakayı ele verir. Fatma’nın ortaya çıkışı Azra ve Mert’in kavuşmasını sağlayabilecek midir?
Diğer yandan, intikam planlarını daha fazla ertelemek istemeyen Kadir, Cenk ile hesaplaşma vaktinin geldiğine karar verir.