Çukur'a farklı bir soluk getirecek Tansu Biçer kimdir? Nereli ve yaşı?

Show TV'de her pazartesi akşamı ekrana taşınan Çukur isimli dizi projesinin oyuncu kadrosuna yepyeni isimler eklenmeye devam ediyor. Her yeni oyuncusuyla iddialı yapıma taze kan getiren Çukur'a dahil edilen Tansu Biçer kimdir? Ufak Tefek Cinayetler'in baş komiser Kemal'i Tansu Biçer aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı...

Çukur'a farklı bir soluk getirecek Tansu Biçer kimdir? Nereli ve yaşı?
Çukur'a farklı bir soluk getirecek Tansu Biçer kimdir? Nereli ve yaşı?
GİRİŞ 07.02.2019 19:13 GÜNCELLEME 07.02.2019 19:14

Show TV ekranlarında her hafta reyting sonuçlarında yakaladığı zirveyle başarısını güçlü bir şekilde sürdüren Çukur adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda yeni yüzler renk getirmeye tüm hızıyla devam ediyor. Usta oyuncuların ve başarılı-yetenekli genç jenerasyon aynı çatı altında buluşmasıyla ödüle doymayan Çukur yapıma Tansu Biçer'in transfer edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Peki, Star TV ekranlarında büyük yankı uyandıran bir finalle yayın hayatını noktalayan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizi projesinde baş komiser Kemal karakterini canlandıran Tansu Biçer kimdir? Çukur dizisinde Yücel rolünü üstlenmeye hazırlanan ve gidişata farklı bir soluk getirecek olan Tansu Biçer aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Çukur'un yeni oyuncusunun hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

 

 

Çukur 52.bölüm fragmanı: Koçovalılar ortalığın tozunu attırmaya geliyor!

ÇUKUR DİZİSİNİN YENİ YÜZÜ TANSU BİÇER KİMDİR? HAYATI VE HAKKINDA BİLİNMEYENLER...

Çukur oyuncu kadrosunda Yücel karakteriyle yerini alacak Tansu Biçer, 4 Temmuz 1978 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini İzmir'de bulunan Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde bitirmiştir. Lisans eğitimini ise 2001 tarihinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur.

Üniversite eğitimini tamamlamasının ardından 2001 ve 2002 sezonunda Tiyatro Anadolu'da oyuncu olarak çalışmalarını yürütmüştür. 2002 tarihine gelindiğinde İstanbul’da ikamet etme kararı alarak Semaver Kumpanya’nın kuruluş faaliyetlerinde bulunmıştur.

İstanbul'da yaşamaya başladığı dönemlerden beridir tiyatro aktörlüğü ile beraber pek çok televizyon, sinema projelerinde yer almakta ve seslendirme çalışmalarını sürdürmektedir. Tansu Biçer, Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler yapımında rol aldığı baş komiser Kemal karakteriyle çok geniş kitleler tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir.

Tansu Biçer, Ali Aydın'ın yönetmenliğini koltuğunda oturduğu Küf isimli sinema filmi projesinde canlandırdığı karakterle 2012 tarihinde düzenlenen 49. Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü almaya layık görülmüştür. Son olarak Tansu Biçer, Show TV'de heyecan ve gerilim düzeyinin doruk noktasına taşındığı Çukur dizisinde oyunculuk performansını sergileyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi