Savaşçı 67.bölüm fragmanı: 'Hepimiz ölsek bile senin yaşaman lazım...'

Savaşçı 66.son bölümde; Kılıç Timi'nden hıncını çıkarmak isteyen Levinson, Murat üzerinden tehditler savururken Albay Kopuz'dan sürpriz karşılık geldi. Savaşçı son bölümde; Bozguna uğrayan Levinson, işini bitirmek için bir kez daha girişimde bulunurken, Kopuz yeniden alt etmeyi başardı. Savaşçı 67.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.03.2019 14:28 GÜNCELLEME 15.03.2019 14:29

Fox TV ekranlarında 10 Mart Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 66.son bölümde; Albay Kopuz'un komuta ettiği Kılıç Timi, Amerikalı Yarbay Levinson ve askerleriyle girdiği çatışmanın başarısızlıkla sonuçlanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Savaşçı son bölümde; Düşmanlar karşısında giderek güç kaybeden Kılıç Timi'nin yardımına son anda Üsteğmen Funda Turaç'ın yetişmesiyle beraber ekip derin bir nefes aldı. Kılıç Timi, Funda'nın sağladığı destekle birlikte tekrardan güç toplayıp saldırı pozisyonuna geçti ve Kopuz Albay, tüm cesaretiyle Levinson'un karşısına alıp teslim olun çağrısında bulunarak meydan okudu. Levinson, Albay Kopuz'un kendinden emin tavrı, kararlılığı ve dimdik duruşu karşısında öfke nöbetine tutulurken Selçuk ise Çiğdem'in talimatıyla beraber amerikan askerlerini etkisiz hale getirmesinin ardından Savaşçı 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Başta Kopuz Albay olmak üzere Kılıç Timi'ne yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödetmek isteyen Levinson'un, rehin olarak tuttuğu Murat'ın hayatı üzerinden tehdit savurmasının akabinde Savaşçı 67.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Levinson'un, Lazar'ı vermemesi halinde Murat'ı ortadan kaldıracağına yönelik yaptığı tehdit sonucunda Albay Kopuz'un sürpriz bir karar alarak onu tekrardan bozguna uğratmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SAVAŞÇI 67.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 67.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

SAVAŞÇI 67.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 67.bölümüyle 17 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

savaşçı

SAVAŞÇI 66.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Lazar’a karşılık kardeşinin hayatıyla tehdit edilen Albay Kopuz, verdiği beklenmedik kararla başta Murat Kopuz olmak üzere, Yarbay Levinson dahil herkesi şaşırtır. Fakat Melik ve Elsa’yla birlikte hareket eden Yarbay Levinson daha da ileri gider ve Albay Kopuz’dan intikam almak için hemen yeni bir hamle yapar. Gelişen olaylar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken; Yarbay Levinson, Albay Kopuz ve komutasındaki Kılıç Timi’ni pusuya düşürdüğünü sanır. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Hazırladığı zekice bir planla misilleme yapan Albay Kopuz, Levinson’un akibetini de belirlemiş olacaktır…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'