Erkenci Kuş 34.bölüm 2.fragmanı: Polen, Can'dan ağır bir darbe alıyor!

Erkenci Kuş 34.son bölümde; Sanem, Can'la muhatap olmamak için büyük çaba sarf etse de, Polen'le kurduğu yakınlık her defasında beynini kemirmektedir. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'le aralarındaki samimiyeti hazmedemeyen Can, Emre'yi bir kaşık suda boğacak raddeye geldi. İşte, Erkenci Kuş 35.bölüm fragmanı çıktı!

GİRİŞ 15.03.2019 14:36 GÜNCELLEME 15.03.2019 14:36

Star TV ekranlarında 9 Mart Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 33.son bölümde; Başta Cey-Cey olmak üzere reklam şirketindeki kişiler el ele verip Sanem ve Can'ın aralarının yeniden eskisi gibi olabilmesi için hazırladıkları plan başarısızlıkla sonuçlandı. Erkenci Kuş son bölümde; Ajanstakiler tarafından oyuna getirilen Sanem ve Can, aralarındaki buzları eritemediği gibi birbirlerine karşı duydukları öfkenin daha da çoğalmasına neden oldu. Yaşadığı sinir harbini bir türlü üzerinden atamayan Sanem, ablası Leyla'yla konuşup bir nebze de olsa rahatlamaya çalışırken, Can ise her şeyi bir kenara bırakıp Emre'nin hakkından gelebilmek adına çeşitli yollar aramaktadır. Bir süre sonra kendine gelen Sanem, bundan böyle Can'ı hiçbir şekilde umursadığını dile getirirken, yeni görüntüsüyle de şirkettekilerin tüm dikkatlerini üzerinde toplamasının ardından Erkenci Kuş 34.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, her ikisi de birbirini görmezden gelmeye çalışsa da kıskandırma savaşlarına kaldığı yerden devam etmelerinin ve bu mücadelenin son derece çekişmeli bir hal almasının akabinde Erkenci Kuş 34.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Sanem'in işi inada bindirmesi karşısında aklına çılgınca bir fikir gelen Can'ın onu kaçırmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

ERKENCİ KUŞ 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 34.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 34.bölümüyle 16 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 33.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can ve Sanem’in buzhanede kalmaları barışmalarını sağlamadığı gibi daha da inatlaşmalarına sebep olur. İkisi de birbirlerini kıskandırmak için resmen bir yarışa girerler. Bu arada Sanem Polen’e, Can da Yiğit’e iyice sinir olmaya başlamıştır. Polen ve Yiğit aralarına dahil olmaya devam ettikçe, Can ve Sanem’in kıskançlık krizleri ve inatlaşmaları devam eder. Bu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem’i kaçırmakta bulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı