Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanında düğümler çözülecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İlyas, Akif'i ortadan kaldırmaya çok yaklaşmışken Alparslan'ın başının belaya girdiğini öğrenmesiyle olayın seyri değişti. Hızır, masadakilere gerçekleştirilen suikast sonucunda Ünal'a tavrını sert bir şekilde ortaya koydu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 09.04.2019 12:06 GÜNCELLEME 09.04.2019 12:06

ATV ekranlarında 2 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.son bölümde; İlyas, Hızır ile beraber Akif illetinden bu kez tamamen kurtulmak adına evine baskın yaparken, Alparslan'ın da herkesten habersizce kendini tehlike ve risk ateşinin tam ortasında attığını öğrenmeleriyle planları sekteye uğradı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Akif'i etkisiz hale getiremeyen İlyas tüm öfkesini kusarken, Ünal ise Zeki Sivri'nin nerede olduğunu öğrenebilmek için Mesut'la pazarlığa kalkıştı. Ünal'ın masadakilere gerçekleştirilen suikast eylemine karşı önlem alamaması onu Hızır ile bir kez daha karşı karşıya getirirken, Alparslan ise aşık olduğu kişinin aslında bir hain olduğunu belirten notla karşılaşması üzerine kan beynine sıçramasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanı bekleniyor. Hızır, Ünal'ın suikast girişimine engel olamayışı üzerine öfkesini kontrol edemeyip savurduğu tehditlerle beraber gözdağı vermesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 131.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ! FAHRİ BIÇAKLANIYOR...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölümü 9 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 131.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Akif'in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas'ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif'in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif'le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan'ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır. Fedailerin bir numaralı adamı ile buluşmak üzere gittiği yemekte, sevdiği kadının hain olduğunu söyleyen bir notla karşılaşan Alparslan'ın öfkesini dindirmek kolay olmayacaktır.

Başına gelenlere karşılık masa üyelerine savaş açan Zeki Sivri, sokakları kan gölüne çevirmeleri için dostlarına haber uçurur. Ünal Kaplan ise, masasındakilere düzenlenen suikastların önüne geçemezse liderliğine zarar geleceğini bildiğinden Mesut ile pazarlığa oturacaktır. Bu pazarlık sonucunda Zeki'nin adresini elde edemezse Hızır'ın tehditlerinin lafta kalmayacağının da farkındadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!