Hercai 5.bölüm 2.fragmanında Miran, hiç ummadığı yerden darbe alıyor!

Hercai 4.son bölümde; Reyyan, gözünü bile kırpmadan kendini nehrin derinliklerine bırakırken Miran da canını hiçe sayarak sevdiği kadının peşinden korkusuzca atladı. Hercai son bölümde; Ölümden kıl payı kurtulan Reyyan ise nefret ve kin kustuğu Miran'a silah sıkarak canına kastetmeye çalıştı. Hercai 5.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 12.04.2019 13:15 GÜNCELLEME 12.04.2019 13:15

ATV ekranlarında 5 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 4.son bölümde; Bir anda her şeyini kaybeden ve tüm kapılar yüzüne kapanan Reyyan kurtuluşu canına kıymakta bulup sevdiği adamın gözleri önünde nehre atlasa da unuttuğu bir detay vardır: Miran onunla ölüme bile gidecektir! Hercai son bölümde; Reyyan, her ne kadar hayatına son vermekte diretse de Miran sayesinde ölümden son kurtulurken, ikilinin nehre atladığı haberi tüm Mardin'i çalkalamaya başladı. Herkesin aklını Miran ve Reyyan'ın hayatını kaybedip kaybetmediği sorusu kurcalarken, Miran ise sevdiği kadına ailesinin yapabileceklerini bildiği için kendi kanadı altında esirgemeye başladı. Ancak her ne kadar canını dişine takıp büyük bir fedakarlık örneği sergilese de Reyyan'ın ona karşı duyduğu derin öfke asla soğumamaktadır, ona inanıp aynı hatayı yeniden tekrarlamak korkan Reyyan bir anlık hamle sonucu elindeki silahla Miran'a ateş etti. Bütün çareleri tükendiği için son çıkış yolu olarak sevdiği kadını Aslanbey konağına getirip Azize'nin karşısına geçen Miran'ın, artık Reyyan'ın bu konakta yaşayacağını söyleyerek meydan okumasının ardından Hercai 5.bölüm fragmanı bekleniyor. Reyyan'ın Aslanbey konağında uyuduğu sırada bir kişi tarafından canının alınmaya çalışılmasının sahne olduğu Hercai 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

HERCAİ 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu Hercai 5.bölümüyle 12 Nisan Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde; Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran'ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin'i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan'ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı!

hercai

Gözünü kırpmadan Reyyan'ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan'ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var. Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran'ın tek derdi Reyyan'ı korumak.

Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran'ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran'a doğrulttuğu tetiği çekiyor!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı