Erkenci Kuş 37.bölüm 2.fragmanı: Sanem-Can işi oldubittiye getiriyor...

Erkenci Kuş 36.son bölümde; Sanem ve Can, aileler arasında yaşanan büyük sürtüşmeye aldırış etmeksizin birbirlerine sıkı sıkıya kenetlenerek ilişkilerine dolu dizgin devam etti. Erkenci Kuş son bölümde; Can, kendi doğum gününde Sanem'e özel jest yaparak evlilik teklifi gerçekleştirdi. Erkenci Kuş 37.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 13.04.2019 13:07 GÜNCELLEME 13.04.2019 13:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 6 Nisan Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 36.son bölümde; Sanem ve Can'ın beraberliklerinin sonlanması adına elinden geleni ardına koymayan Hüma, bu kez Sanem'in ailesini hedef alarak onlara zor anlar yaşatması bardağı taşıran son damla oldu. Erkenci Kuş son bölümde; Hüma'nın yemek organizasyonunda ağza alınmayacak sözleri ve kaba davranışları nedeniyle kan beynine sıçrarken, Sanem ise aileler arasında meydana gelen büyük kriz sonrasında ne yapacağını bilemeyerek eli kolu bağlandı. Ancak Can, aileler dahil olmak üzere karşılarına çıkan hiçbir engeli umursamadan Sanem'e en büyük desteği verip daima yanında olduğunu ve hep birlikte işleri yoluna koyacaklarını ima etmesi üzerine birbirlerine duyduğu aşkları bir kez daha alevlendi. Diğer taraftan aradıkları gerçek aşkı ve mutluluğu bir türlü bulamayan Osman ve Leyla ilişkilerini noktalama kararı alırken, Hüma ise yerinde durmayıp başka bir planını hayata geçirerek Mevkıbe'yle iyi geçinmeye çalışmasının ardından Erkenci Kuş 37.bölüm fragmanı bekleniyor. Sanem, Can'a özel doğum günü partisi düzenleyip unutamayacağı bir sürpriz hazırlarken, Can ise sevdiği kadının bu sürprizinin çok daha önüne geçip duygu yüklü sözler eşliğinde evlilik teklifi gerçekleştirmesinin akabinde Erkenci Kuş 37.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

ERKENCİ KUŞ 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 37.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 37.bölümüyle 12 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?

YORUMLAR 2
  • Yaren 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi hayatımda ilk defa bu kadar çok seviyorum hiç bitsin istemiyorum Sanem ve. Canı çok seviyorum
    Cevapla
  • Ece 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi çok seviyorum hayatımda en çok sevdiğim dizi hiç bitsin istemiyorym
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama