Cumhuriyet gazetesinin namaz nefreti

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, müftülük tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik “Camiyi seviyorum namaza başlıyorum” etkinliği düzenlendi. Bu etkinliğin ardından Cumhuriyet gazetesi yine nefret diliyle başlık atarak haberi servis etti.

Cumhuriyet gazetesinin namaz nefreti
Cumhuriyet gazetesinin namaz nefreti
GİRİŞ 01.05.2019 10:56 GÜNCELLEME 01.05.2019 11:09
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, müftülük tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik “Camiyi seviyorum namaza başlıyorum” etkinliği düzenlendi. Programa Kaymakam Mustafa Sait Arcaklıoğlu’da katıldı ve 4-6 yaş grubu öğrencilerle birlikte namaz kıldı.

 

 

CUMHURİYET NAMAZDAN RAHATSIZ OLDU

Milli ve manevi değerlerin düşmanlığıyla bilinen Cumhuriyet gazetesi yine namazdan ve camiden rahatsız oldu. 'Türbanlı ve takkeli çocuklar' başlığıyla namazı sevindirme etkinliğine kulp bulan gazeteye sosyal medyada büyük tepki geldi. Cumhuriyet gazetesi daha öncede Charlie Hebdo'nun yayınladığı Peygamber Efendimizi (s.a.v) karikatür skandalını yayınlamıştı. 

YORUMLAR 91
  • ülkem benim 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu din düşmanlığınız yüzünden sizden ve sizin siyasi uzantılarınızdan nefret ediyorum, tiksiniyorum. kahrolsun sizin zihniyetiniz. Cumhurbaşkanımız iyi ki var.
    Cevapla
  • yediemirler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ki cumhuriyet paçavrası,biz doğan bebeklerimi zin sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet okuduktan sonra kundakta NAMAZ kıldırıyoruz...!...varmı itirazın.?...
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    BU HABER KESİN UĞUR DÜNDARIN İŞİDİR...yazıklar olsun sana ..bu çocukların abilerinin fırat ve zeytindalı harekatlarındaki kahramanlıklarını asla göremeyecek... zavallıların zavallısı...
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayet meali:kininizle ölün.
    Cevapla
  • MEHMET ERDOĞAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden hayret ediyorsunuz ki ? Türk halkını bir Hıristiyan veya Yahudi olun demedikleri kaldı. Zaten bunun için para alıyorlar. Bale, Futbol, jimnastik için 4 yaş diye ahkam keserler, iş insanların çocuklarını dindar yetiştirmek istemelerine gelince böyle densiz manşet atarlar. Karamollaoğlu'nu bile kendilerine benzettiler, bunlar virüs gibi. Bu densizlikleri İstanbul'u kendileri gibi birinin kazanmasından aldıkları cesaretle yapıyorlar. İktidara (onların da kendilerine bir çeki düzen vermesi gerektiği de bir gerçek, ancak ders verme zamanı şimdi değildi) ders vermek isteyen müslümanların kulakları çınlasın. Durun bakalım daha neler gelecek arkasından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı