CHP'ye destek veren Şahan Gökbakar kendisi eleştirilerine cevap verdi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu açık açık desteklediğini dile getiren komedyen Şahan Gökbakar kendisini eleştirilenlere sosyal medyadan cevap verdi. Takipçileri tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Şahan Gökbakar'ın Anayasa Paylaşımı olay oldu.

CHP'ye destek veren Şahan Gökbakar kendisi eleştirilerine cevap verdi
CHP'ye destek veren Şahan Gökbakar kendisi eleştirilerine cevap verdi
GİRİŞ 16.05.2019 10:25 GÜNCELLEME 16.05.2019 10:25
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

YSK'nın İstanbul seçimlerini tekrar etme kararı vermesinin ardından "Her şey çok güzel olacak" paylaşımıyla  CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediğini belirten Şahan Gökbakar kendisini yoğun bir şekilde eleştiren takipçilerine cevap verdi.

 

 

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ANAYASA GÖNDERMESİ

31 Mart Seçimleriyle ilgili birçok paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, Anayasının düşünce özgürlüğüyle ilgili maddesini paylaşarak kendilerine yöneltilen bu eleştirilerin anayasal haklarını engellemeye yönelik olduğuna dikkat çekti.

 

 

Şahan Gökbakar Anayasa

YORUMLAR 91
  • Nuri Çakal 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin Şahan abiiiiiii
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Anayasa'da; terörist cenazelerine gidene destek var mı? Bölücülere destek var mı? Bölücülerle hareket edene destek var mı? Terör örgütüne terör örgütü diyemeyene destek var mı? Beyefendi anlamak istemiyorsunuz ama söz konusu vatan, söz konusu ülke bekası. Bundan haberiniz var mı? Sizin siyasi görüşün bizi ilgilendirmez ama milli konularda ülkenin yanında olun yeter.
    Cevapla
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet böyle sanatçı geçinen sanatçı bozuntularını hep biz şımarttık adamlar o kadar rahat hareket ediyorlarki herşeyi kılıfına çok güzel uyduruyorlar işlerine geline anayasa maddeleri paylaşıyorlar işlerine gelmeyince anayasayı yok sayıyorlar akil sanatçılar meydana çıktığında eleştiri yağmuruna tutanlarda bu sanatçı bozuntuları değilmiydi hata gene bizde bunların şaklabanlık yaptığı filimlere gitmiycez arkadaş
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru soyluyor niye kızıyorsunuz ya. herkes safını seçmekte serbest. Uyanık olun gaflete kapılmayın. İçimizde ki halka bakın ne yaptığı ne ettiği belli değil asıl sıkıntı içimiz. Niçin yaratıldığımızı unutmuşuz başıboş bir özgüven hepimiz mal ve keyif derdine düşmüşüz. Camiye gidiyoruz öylesine alışkanlık olmuş gibi. İşe gidiyoruz hak hukuk yok. Haram yok helal yok kimsenin kimseye saygısı yok kibir ukalalık tavan yapmış yanlışı doğruyu göremiyoruz. Kendini kaybetmiş gençlik Çıkarlarımız uğruna her tarafa döner olmuşuz. hep kolay para derdindeyiz eğlence derdindeyiz o yüzden ruhumuzu okşayan her şeyin peşine düşer olmuşuz . Herkez kendini düzeltse bunlara zaten meydan kalmaz.
    Cevapla
  • TespiT 4 yıl önce Şikayet Et
    kimin kayığına bindiğinizi anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. bu millet bunları yazdı bir kenara ve elbet ödeme zamanı gelince önünüze koyacak faturayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu