Diriliş'in Ertuğrul'u "Engin Altan Düzyatan" ekranlara veda ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezondur başrolde yer alan ve Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziye veda ediyor. Oynadığı karakterle milyonların sevgilisi haline gelen Engin Altan Düzyatan farklı projelerde yer alacağını dile getirdi. Peki Engin Altan Diriliş Ertuğrul'dan neden ayrılıyor?

Diriliş'in Ertuğrul'u "Engin Altan Düzyatan" ekranlara veda ediyor
Diriliş'in Ertuğrul'u "Engin Altan Düzyatan" ekranlara veda ediyor
GİRİŞ 29.05.2019 16:20 GÜNCELLEME 29.05.2019 16:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisi 150.bölümüyle ekranlara veda ediyor. 7'den 70'e herkesin izlediği dünyanın birçok ülkesinde rekorlar kıran Diriliş Ertuğrul, Diriliş Osman dizisiyle devam edecek. Diriliş'te 5 sezondur başrolde yer alan ve Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan ekranlara veda ediyor. Diziden ayrılma sebebi ise senaryo gereği olduğu açıklandı.

 

 

Diriliş Ertuğrul final kararının ardından ilk kez yeni projesi hakkında konuşan Engin Altan Düzyatan bir sonraki projesinde farklı bir karakteri canlandırmak istediğini dile getirdi

Düzyatan, “Hep dikkat ettim bir önceki rolümle bir sonraki rolümün birbirine benzememesine. Bu sezon dizi bitiyor, bakalım göreceğiz neler olacak” dedi.  Yakışıklı oyuncu "Yapımcı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bakalım kısmet çalışıyoruz ama şu an çok şekillenmiş bir şey yok" cevabını verdi.

 

 

Engin Altan Düzyatan

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

26 Temmuz 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan Lise dönemlerinde tiyatro ile tanışmıştır.

1996 senesinde 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne giren oyuncu 2001 senesinde mezun olmuş ve İstanbul’a gelerek Kenter, DOT Tiyatrosunda göre almaya başlamıştır.

Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet ve Diriliş Ertuğrul dizisindede Ertuğrul karakteri ile ekran severlerin karşısına çıkmaya devam etmektedir.

İzmir doğumlu başarılı oyuncu’nun dede kökeni aslen Yugoslavya’ya dayanmaktadır. Yugoslavya göçmeni Türk ailenin evladı olan Düzyatan’ın, işletmeci bir ablası ve avukat bir abisi vardır. 2014 senesinde ise Neslişah Alkoçlar ile evlenmiştir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BİTİYOR?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapıyor.

Diriliş Ertuğrul final yapmasıyla birlikte dizide flaş değişiklikle aşağıdaki isimlerle yollar ayrılacak;

Ertuğrul Bey - Engin Altan Düzyatan
Hayme Ana - Hülya Darcan
İlbilge - Hande Soral
Sırma - Öykü Çelik
Selcan - Didem Balçın
Gündoğdu Bey - Kaan Taşaner

Diriliş Ertuğrul

YORUMLAR 3
  • meryem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman a bekliyoruz
    Cevapla
  • nevin demir 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle diziler size çok yakıştı.Umarım devamı gelir
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    payitaht dizisine bekliyoruz o zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır