Mehmet Nuri Ersoy'dan hararetli eleştiri ortamını yatıştıracak Sıla kararı!

Kültür ve Turizm Bakanı olan Mehmet Nuri Ersoy, yaz konserleri için gerçekleştirilen programa sanatçı Sıla’nın eklenmesiyle beraber tepkilerin çığ gibi büyümesinin akabinde sosyal medya platformundan açıklamalarda bulundu. Mehmet Nuri Ersoy, 16 Temmuz tarihinde İzmir’de yapılacak konser için Sıla’nın da isminin geçmesinin ardından temmuz konser programının revize edileceğini duyurdu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan hararetli eleştiri ortamını yatıştıracak Sıla kararı!
Mehmet Nuri Ersoy'dan hararetli eleştiri ortamını yatıştıracak Sıla kararı!
GİRİŞ 09.07.2019 13:11 GÜNCELLEME 09.07.2019 13:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen yaz konserleri programına 15 Temmuz gecesiyle ilgili sarf ettiği çirkin ifadeler üzerine büyük bir tepki toplayan Sıla'nın da eklenmesiyle birlikte geniş bir kesim isyan bayraklarını kaldırdı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy, bu yıl üçüncü yıl dönümü olan 15 Temmuz darbe girişiminin yaşadığı gece için ''şov'' nitelemesinde bulunmasıyla ağır eleştiri oklarının hedefi olan Sıla'yla ilgi sosyal mecra üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Tuğba Ekinci, Murat Boz'a eleştiri oklarını sapladı: Ağzına geleni saydı!

Esra Erol'un oğlu Ömer sonunda bombayı patlattı! Sürpriz itirafta bulundu

 

 

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Sıla'nın konser verecek olması, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ünlü sanatçının konser anlaşması gerçekleştirmesi tartışmaların fitilini ateşlerken Mehmet Nuri Ersoy, isyan bayraklarını kaldıran vatandaşı yakından ilgilendirecek duyuru gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal mecra Twitter üzerinden hassasiyetleri dikkate aldığının özellikle altını çizerek Temmuz ayında yapılacak konser programını revize edeceğini vurgulayarak ardı arkası kesilmeyen eleştirilere son noktayı koydu.

Mehmet Nuri Ersoy, “Devletimiz, milletimizin sesini duyar, dinler ve gereğini yapar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin hassasiyeti bizim hassasiyetimizdir. Eleştirilere kulak tıkamamız düşünülemez. Bu çerçevede Temmuz konser programımızı revize edeceğimizi kamuoyumuzun bilgisine sunarız” şeklinde ifadelere yer verdi.

kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy

Sanatçı Sıla Gençoğlu 15 Temmuz hain darbe girişiminin akabinde düzenlenen Yenikapı Mitingi için "Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" şeklinde skandal bir açıklamaya imza atmıştı.

sıla 15 temmuz

YORUMLAR 9
  • Antalya07 4 yıl önce Şikayet Et
    Adi anma töreni konser ne alaka. Müslüman mahallesinde istakaoz satma diye bir söz vardir Kuranı Kerim okusanız daha sevap degil mi.sehitlee daha huzurlu olmaz mı. Sıla ıssız kalmaz zaten yeni başkan konser bulur merak etmeyin
    Cevapla
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    "Reisten başka mücadele eden yok" tezini haklı çıkartan saçma (haince demek istemediğim için) bir uygulama.
    Cevapla
  • Saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay aslında çok büyük bir olay. Baştan sona skandal. 15 temmuzda süs havuzunda abdest alıp şehadete yürüyenleri hem konserle an ve bu skandal yetmiyor gibi birde onlara neredeyse hakret etmiş birisini programa dahil et. Reisin etrafında bu sefer fetö değil ama yanlış yapmasını sağlayan başka halkalar var gibi.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Kültür Bakanlığının hassasiyeti ortada, Kaliteli tohumdan iyi ürün alınır.
    Cevapla
  • Selin 4 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz gecesini konserlemi anacaklar anlayamadım. Sıla ve buna benzer tipleri piyasadan silmek lazim bence..o kadar çok var ki. Inş hepsi hakettiği yeri bulur densizler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!