Diriliş'in oyuncu kadrosuna katılan Aslıhan Karalar kimdir aslen nerelidir?

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Diriliş Osman oyuncu kadrosu yenileniyor. Bu sezon ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş'in Malhun Hatun karakterini oynayacak isim belli oldu. Peki dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Aslıhan Karalar kimdir? İşte Aslıhan Karalar hakkında merak edilenler..

Diriliş'in oyuncu kadrosuna katılan Aslıhan Karalar kimdir aslen nerelidir?
Diriliş'in oyuncu kadrosuna katılan Aslıhan Karalar kimdir aslen nerelidir?
GİRİŞ 13.09.2019 09:38 GÜNCELLEME 13.09.2019 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna katılan başarılı oyuncu Aslıhan Karalar 1999 senesinde dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Aslıhan Karalar Ankara Bilkent Uluslararası Labaratuvar Lisesi mezunu olan Karalar Elektrik ve elektronik mühendisleridir. Hayatını bir süre İngiltere’de sürdüren Aslıhan başkent Londra’da Kings College’de İşletme okumuştur.

 

 

Aslıhan Karalar

GÜZELLİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ

 

 

2017 yılında Kıbrıs Girne’de düzenlenmiş olan Best Model of Turkey yarışmasını kazanan  Aslıhan Karalar 11 Aralık 2017 yılında Fransa Paris’te Best Model Of The World’de Türkiye’yi temsil etti.

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİNDE ROL ALDI

Son olarak 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Ebru Özkan, Murat Aygen ve Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde Ezgi rolünü oynadı.

Aslıhan Karalar Diriliş Osman

DİRİLİŞ OSMAN'A TRANSFER OLDU

Şimdilerde ise başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı oyuncu kadrosunda Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Hazal Subaşı, Saruhan Hünel gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Osman dizisinde Malhun Hatun'u oynayacak.

YORUMLAR 1
  • Kurban 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben burada Tekden Film olsun Mehmet bozdağ olsun çok tepkiliyim. Ya yıllarca diriliş devam ederken bir yakışıklı şöyle tam inançlı bir adamı Sinema ve Dizi Sektörüne kazandırmak için yetiştirip Diriliş Osman'da önümüze sunabilirdiniz. Sanat dünyasına islamın gençlerinide katabilirdiniz. Lütfen böyle insanlar yetiştirin önümüze çıkartın. nasıl olsa bu dizi yakışıklıda olsa tutacak çirkin olsa da. çünkü konusu güzel. Kılıç ve at binme eğitiminide bizim inançlı gençlerimiz alsın gerisi zaten senaryonun muhteşemliğinde bitiyor... Hayırlısı bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!