Diriliş'in yapımcısından rekor kıracak film! "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı..."

5 sezon boyunca izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı olan Mehmet Bozdağ, yeni filmiyle sevenleri karşısına çıkıyor. Hem savaş sahneleriyle hemde konusuyla gişede büyük bir başarı elde etmesi beklenen "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı" filminin oyuncu kadrosu belli oldu.

Diriliş'in yapımcısından rekor kıracak film! "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı..."
Diriliş'in yapımcısından rekor kıracak film! "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı..."
GİRİŞ 20.09.2019 15:08 GÜNCELLEME 20.09.2019 15:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısından dev prodüksiyonlu film geliyor. Oyuncu kadrosunda Emre Kıvılcım, Ece Çeşmi̇oğlu, Eren Vurdem, Levent Özdi̇lek, Ebru Özkan gibi önemli isimlerin yer aldığı Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı filminin konusu belli oldu. Osmanlı Akıncıları, televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren ‘Diriliş yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından görkemli bir proje sinemaya taşınıyor. Peki Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte yeni film hakkında merak edilenler...

 

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Emre Kıvılcım
Ece Çeşmi̇oğlu
Eren Vurdem
Levent Özdi̇lek
Ebru Özkan
Selda Alkor
Serdar Gökhan
Seray Kaya
Cemal Hünal
Ogün Kaptanoğlu

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI FİLMİNİN KONUSU 

Osmanlı Akıncıları, televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından görkemli bir prodüksiyonla sinemaya taşınıyor.

 

Proje tasarımı ve senaryosu da Mehmet Bozdağ’a ait olan ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri olan Akıncıların hikAyeleri üzerinden ele alıyor.

Dünyanın gördüğü en barbar krallardan biri olan ve tarihe  Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince Fatih’in Akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçerler…

Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gücünü kılıçtan değil Hak’tan alan; zorbalığa karşı adalet, köleliğe karşı hürriyetin adı olan Akıncıların hikâyesini anlatan Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’  filmi unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film. 

TÜM DÜNYADA AYNI ANDA GÖSTERİME GİRİYOR
 
Osmanlı Akıncıları, tarihin akışını değiştirdi, onların bu destanının sinema filmi de Türk sinema tarihinde bir eşiğin daha aşılmasını sağlayacak. ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ filmi hikâyesi, oyuncu kadrosu, kostüm ve dekoru ile dünya çapındaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüşecek şekilde tasarlandı. 

‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filmi  ayrıca Türkiye ile aynı zamanda Uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Avrupa, Latin Amerika, ABD, Orta Doğu ve Asya’da da vizyona girecek. 

 

YORUMLAR 8
  • yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz daki akhramanlarıda film yapın türkler gösterdi o gün kendilerimi vesselam
    Cevapla
  • seyfettin 4 yıl önce Şikayet Et
    filmin isminin isabetli olmadığını düşünüyorum türklerin adlet adına savaştığını göztere göstere filmin ismine yansıtılması özellikle diğer ülke halklarında sempatik karşılanmayacaktır. tabi bu konularda birikimli ve tecrübeli kadrolar yeni yeni oluşuyor sabredeceğiz bir süre,ama daha zeki yapımcıların milletimizi anlatan yapımlara imza atmasını isterim
    Cevapla
  • Mechul 4 yıl önce Şikayet Et
    O sandığımız Türkler zaten şimdi destan yazıyor asıl onları izleyin... Bu da film olur oyalanın tabi oylayın
    Cevapla
  • ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    metehan, atilla,göktürkler,kürşad ve kırk çerisi,sultan alparslan bunları ne zaman anlatacaklar acaba merak ediyorum
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    5 e 5 tek kale maç gibi savaş sahneleri olmaz umarım. çünkü diriliş ertuğrulda bu tür savaş sahnelerinden bıktık usandık. devasa meydan savaşları olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…