20 Eylül bu hafta vizyona girecek filmler! Annem, Rambo: Son Kan, Bağlılık Aslı...

Sinema severlerin heyecanla beklediği filmler vizyona giriyor. Merakla beklenen Annem, Rambo: Son Kan, Bağlılık Aslı gibi filmler izleyiciyle buluşuyor. İşte 20 Eylül cuma günü itibariyle yerli ve yabancı vizyona giren tüm filmler...

20 Eylül bu hafta vizyona girecek filmler! Annem, Rambo: Son Kan, Bağlılık Aslı...
20 Eylül bu hafta vizyona girecek filmler! Annem, Rambo: Son Kan, Bağlılık Aslı...
GİRİŞ 20.09.2019 08:10 GÜNCELLEME 20.09.2019 08:10

Sinema seyircisini bu hafta 3'ü yerli 3'ü yabancı 6 yeni film bekliyor. Bu hafta vizyona giren filmler arasında oyuncu kadrosunda Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Sercan Badur gibi isimlerin yer aldığı "Annem" filmi öne çıkıyor. Yönetmenliği Semih Kaplanoğlu'nun üstlendiği, Oscar adayı olan Bağlılık üçlemesinin ilk filmi Aslı ise beyaz perdeyle buluşuyor. Bu hafta vizyona girecek filmler sinemaseverlerin yüzünü güldürecek. İşte 20 Eylül cuma günü itibariyle yerli ve yabancı vizyona giren tüm filmler...

 

 

ANNEM

Yönetmen koltuğuna Mustafa Kotan'ın oturduğu haftanın yerli dram filmleri arasında yer alan "Annem", üniversite için ailesini bırakıp İstanbul'a giden Nazlı'nın, yaşadıkları sonucu sevmediği kasabasına dönüşünü ve annesi ile arasındaki güçlü bağı ele alıyor.

Senaryosunu Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey'in kaleme aldığı filmde, anne-kızı ise Sumru Yavrucuk ile Özge Gürel canlandırıyor.

 

 

YILDIZLARA DOĞRU

Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı "Yıldızlara Doğru" filmi, uzay mühendisliği yapan Roy McBride'ın yirmi yıl önce Neptün gezegenine orada hayat olup olmadığını araştırmak amacıyla giden babasını yirmi yıl sonra bulmaya ve görevinin neden başarısız olduğunu anlamak için güneş sistemini dolaşmasına odaklanıyor.

James Gray ve Ethan Gross tarafından yazılıp yine Gray tarafından yönetilen, ABD yapımı, bilim kurgu ve macera türündeki filmin oyuncu kadrosunda Pitt'in yanı sıra Tommy Lee Jones, Ruth Nega ve Liv Tyler yer alıyor.

RAMBO: SON KAN

Sylvester Stallone'un beşinci kez ünlü karaktere hayat verdiği, orijinal ismi "Rambo: Last Blood" olan yapımın yönetmenliğini Adrian Grunberg üstleniyor.

İlk kez 1982'de izleyicilerle buluşan Rambo serisinin bu devam halkasının konusu ise şöyle:

"John Rambo, emeklilik yıllarını Arizona'daki bir çiftlikte hayatını sürdürerek geçirmektedir. Bir arkadaşının torununun parti için gittiği Meksika'da kaçırıldığını öğrenince onu kurtarmak için Meksika tarafına geçer. Burada kadın ticareti yapan çok tehlikeli bir kartelle mücadeleye girişir."

SİDDAH

Funda Tırpan'ın yönetmenliğini ve senaristliğini gerçekleştirdiği, aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı film, cinler tarafından lanetlenen dört gencin hikayesini konu ediyor.

Korku türündeki filmde, Gizem Portakal, Beyza Şahin ve Batın Tümen rol alıyor.

HIZLI VE TÜYLÜ

Almanya yapımı animasyon, komedi ve macera türündeki "Hızlı ve Tüylü" adlı film, kimsesi kalmadığında bir martı çift tarafından evlat edinilen ebabil kuşu Manou'nun hikayesini minik seyircilerin beğenisine sunuyor.

BAĞLILIK ASLI

Gelecek yıl gerçekleşecek 92. Akademi Ödüllerinde, "Yabancı Dilde Uluslararası Uzun Metraj Film" dalında (Oscar) adayı olarak belirlenen "Bağlılık Aslı" adlı film, izleyici ile buluşacak. 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Semih Kaplanoğlu'nun üstlendiği, modern çağda anne-baba ve çocuk ilişkilerine odaklanan dram türündeki yapımda, bebeğini dünyaya getirmesinin ardından iş dünyasına geri dönmeye çalışan bir kadının hayatı anlatılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular