Bir Zamanlar Çukurova'dan reyting yükseltecek karar: Tam zamanında geldi!

Gizli kalan gerçeklerin tek tek gün yüzüne çıktığı ve işlerin tam tersine dönmeye başladığı Bir Zamanlar Çukurova'dan tüm dengeleri değiştirecek bomba transfer müjdesi geldi. Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosuna katılan Savcı Jülide rolüyle katılan Alayça Öztürk çarpıcı olayları aydınlatacak.

Bir Zamanlar Çukurova'dan reyting yükseltecek karar: Tam zamanında geldi!
Bir Zamanlar Çukurova'dan reyting yükseltecek karar: Tam zamanında geldi!
GİRİŞ 07.10.2019 09:50 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:50

Yılmaz'ın kendisinden şimdiye kadar arkasından çevrilen oyuncuları öğrenmesiyle beraber bedel ödetmek için harekete geçtiği Bir Zamanlar Çukurova'ya sürpriz bir isim daha eklendi. ATV ekranlarında yeni sezonunda saklı gerçeklerin bir bir meydana döküldüğü Bir Zamanlar Çukurova dizisine Alayça Öztürk'ün katıldığının bilgisine ulaşıldı.

 

 

2019 O Ses Türkiye ne zaman & yayın tarihi! Hangi isimler jüri üyesi?

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Bir Zamanlar Çukurova'da Savcı Jülide rolünü üstlenecek Alayça Öztürk, hiçbir kişi ve durum karşısında asla ödün vermeden, para ve güç gibi unsurlara asla razı gelmeyerek görevimi icra edecek.

 

 

Hem Yaman hem de Fekeli ailesine Çukurova'da verilen tavizlere hiçbir şekilde aldırış etmeyerek geldiği gibi Cengaver'in yaşamını yitirmesinin arkasındaki gerçeği açığa çıkarmak üzere faaliyete geçecek.

Daima hukukun üstünlüğü prensibiyle çalışmalarını sürdüren ve son derece idealist bir kişilik yapısına sahip olan Savcı Jülide, İstanbul'dan Adana iline atanmasıyla beraber kendini çetrefilli olayların tam ortasında bulacak.

Yapımı TIMS&B Productions’ın ve yapımcılığını da Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici olay örgüsüyle her Perşembe akşamı ATV ekranlarında seyircisinin karşısına geçiyor.

bir zamanlar çukurova alayça öztürk

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak