ATV Diriliş Osman 1.sezon ne zaman? Diriliş 1.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Osman yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan ve bu sezon ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş Osman fragmanı için geri sayım başladı. Bir çok dizinin başlamasıyla birilikte gözler Diriliş'e çevrildi. Peki Diriliş Osman ne zaman başlayacak? İşte yeni sezon ile ilgili tüm merak edilenler...

GİRİŞ 09.10.2019 08:31 GÜNCELLEME 09.10.2019 08:31
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde yayınlanacak Diriliş Osman yeni sezona bomba gibi başlayacak. Son sezonda savaş sahnelerinin bol olduğu Diriliş için nefesler tutuldu. Peki Diriliş Osman 1.sezonu ne zaman başlayacak? Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Diriliş Ertuğrul 1.bölüm fragmanı henüz yayınlanmaması izleyicileri şaşırttı. Bu sezon ATV ekranlarına transfer olan Diriliş Osman'ın çekimleri başladı. İşte yeni sezonla ilgili öne çıkan gelişmeler...

 

 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığı ve senaristliğini Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Osman 1 sezon 1 bölümü Ekim ayı itibariyle başlaması bekleniyor. "Diriliş Osman" dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Osman" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacak. Bu doğrultuda kostüm, sanat ve koreografi çalışmaları hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizi yeni sezonda da "Diriliş Osman" konseptiyle devam edecek. 

 

 

Diriliş Osman yeni sezon fragmanı ise önümüzdeki günlerde ATV ekranlarında yayınlanacak.

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNA KİMLER KATILACAK?

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu güçleniyor. Savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş büyük değişikliklere gidiyor. İşte Diriliş Osman'ın ilk sezonunda kadroda yer alacak isimler

Burak Özçivit
Aslıhan Karalar
Ragıp Savaş 
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel
Özge Törer

ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Burak Özçivit'in bölüm başı ne kadar kazanacağı belli oldu. Uzun süredir rolüne hazırlanan başarılı oyuncu Burak Özçivit aylık kazancı 1 milyon 300 bin TL, yıllık kazancı ise 15 milyon 600 bin TL olacak.

Diriliş Osman Nerede Çekiliyor

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

CENGİZ ÇOŞKUN DİZİDE ROL ALACAK MI?

Bu sezon önemli isimleri kadrosuna katan Diriliş Osman yapımcısı Cengiz Çoşkun ile yola devam edecek. Gerçek tarihe göre ilerleyecek Diriliş Osman dizisinde Turgut Alp karakteri yer alacak. 

Tarihte Turgut Alp’in nasıl öldüğü hakkında pek bilgi yer almasa da 14.yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği, ve yaşamı boyunca Osman Bey’e en iyi hizmet eden askerlerden biri olduğu bilinmektedir.

YORUMLAR 51
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Son reklamlardan dolayı filimden nefret ettim izlemek istemiyorum
    Cevapla
  • GOKTUG 4 yıl önce Şikayet Et
    esas ne zaman başlayacak diriliş ertuğrul un yerini tutmayacağı kesin yaz tatılı sezonuna gırdıler bır turlu cıkamadılar tatıl sezonundan yayınlayacaksanız yayınlayın bu ne yaaa sızın ıcın yaz bıtmek bılmedı kışa gırdık kışa uyanın
    Cevapla
  • Jjyy 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geç başlattılar asla izlemem
    Cevapla
  • Jiyyi 4 yıl önce Şikayet Et
    vay beeee.... hey hey..., sen izleme, ben senin yerine izlerim ;-)
    Cevapla
  • Afşinbey 4 yıl önce Şikayet Et
    TRT olmalıydı şöhret yapan TRT parasını yiyen ATV
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Dahada izlemem...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki