MasterChef Yasin Obuz'un o hali medyayı çalkaladı: Meğer böyle biriymiş!

TV8 ekranlarında birbirinden dişli rakiplerin kıyasıya hünerlerini sergilediği yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin renkli ismi Yasin Obuz'un eski hali gün yüzüne çıktı. Bir dönem Kanal D'de ekrana taşınan Kısmetse Olur isimli programına katılan MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz, davranışları ve konuşma üslubuyla aslında sandığınızdan daha farklı biri olduğu görüldü.

GİRİŞ 31.10.2019 10:02 GÜNCELLEME 31.10.2019 10:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yemek konusunda kendine güvenen deneyimli isimlerin marifetlerini konuşturduğu MasterChef Türkiye programının ses getiren yarışmacısı Yasin Obuz'un eski görüntüleri hayrete düşürdü. MasterChef Türkiye'de tüm iddiasını ortaya koyarak rakipleriyle kıran kırana mücadele etmesinin yanı sıra komik ve eğlenceli tavırları, şiveli konuşma üslubuyla yarışmanın aranan ismi haline geldi. 

 

 

Uzun seneler önce Kanal D ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan ''ilişki ve evlilik'' formatındaki yarışma programı Kısmetse Olur'daki eski hali gün yüzüne çıkan MasterChef Türkiye yarışmacısı Yasin Obuz herkesi şaşkına çevirdi. Kısmetse Olur programına aday olarak katılan Yasin Obuz, aslında zannettiğiniz halinden çok daha farklı olarak kendisini bir hayli düzgün bir Türkçe ile ifade ettiğini görenler neye uğradığını şaşırdı. 

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI YASİN OBUZ KİMDİR?

 

 

‘’Boomcu Yasin’’ lakabıyla çok kısa bir zaman içerisinde geniş bir kitle tarafından tanınırlık kazanan MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz’un bu görüntüsüyle karşılaşanların ‘’Her şey bir kurgu mu?’’ sorusu akıllarını kurcaladı. Aslen Diyarbakır’lı olan Masterchef Türkiye yarışmacısı Yasin Obuz, 32 yaşındadır. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü’nde tamamlayan Yasin Obuz, televizyon ekranlarının yemek konseptindeki en sevilen programlarından Yemekteyiz’de de kendini göstermiştir.

İşte, Yasin Obuz'un Kısmetse Olur Programındaki Eski Görüntüsü...

YORUMLAR 8
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Taner Tolga tarlacinin taklidini yapıyor Survivor'a gitmek için normal konuşması bu değil
    Cevapla
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    o program yarışma değil.adil değil çünkü o bir dizi film, buna göre izleyin...
    Cevapla
  • MUSTAFA ODUNCU 4 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa bunun yemeğini şefler yapıyor da bu arkadaş sadece milleti bumlasın taytingleri bomlasın diye mi çağırdılar eğer öyleyse Gerçekten bum hatta bommm... seyrediyordum hevesim kaçtı kime güveneceğiz anlamadım ki
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kızların karşısında kibarlıktan neredeyse kırılacak. Bir de Masterchef te görün, o adamdan eser yok. Konuşması gittikçe bozulmuş. Ya da Masterchef yerine tiyatro seyrediyoruz.
    Cevapla
  • celal 4 yıl önce Şikayet Et
    nefret ediyorum ve bunun yüzünden izlemiyorum ne münasebetsiz biri ya kendi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...