Kuruluş Osman oyuncuları kimdir? Kuruluş Osman 1.sezon oyuncu biyografileri...

Diriliş Osman'ın final yapmasının ardından TRT 1'den ATV'ye transfer olan Kuruluş Osman oyuncu kadrosu tamamen değişti. Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman bu akşam başlıyor. Peki birinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak Kuruluş Osman oyuncuları kimdir? Kuruluş Osman oyuncularının biyografileri...

Kuruluş Osman oyuncuları kimdir? Kuruluş Osman 1.sezon oyuncu biyografileri...
Kuruluş Osman oyuncuları kimdir? Kuruluş Osman 1.sezon oyuncu biyografileri...
GİRİŞ 20.11.2019 14:55 GÜNCELLEME 21.11.2019 08:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV’nin yeni dizisi Kuruluş Osman bugün izleyiciyle buluşuyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemini anlatacak dizide Osman Gazi’nin hayatı işlenecek. Dizinin tanıtım fragmanlarında nefes kesen sahnelere yer verilirken oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor.  Osman karakteriyle başrolüde yer alacak Burak Özçivit'in yanı sıra  Bamsı karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmuş Nurettin Sönmez, 'Kuruluş Osman' kadrosunda da yer aldı. İşte Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve biyografileri...

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit: 24 Aralık 1984 doğumlu olan yakışıklı oyuncu İstanbul doğumlu, baba tarafından ise aslen Gaziantep‘lidir. Annesi Ceyhan Özçivit, babası Bülent Özçivit’tir, Burçun Deniz isminde bir kız kardeşi vardır. Kız kardeşi 2014 yılında Ahmet Deniz ile evlenmiştir.

Şimdiki eşi ile Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışmıştır. 29 Haziran 2017 tarihinde ise İstanbul Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında Fahriye Evcen ile dünya evine girmiştir.

Burak Özçivit Kuruluş Osman dizisinde Osman karakterini oynayacak.

Saruhan Hünel: 1970 doğumlu oyuncu Saruhan Hünel sanat hayatına ilk olarak manken olarak adım atmıştır. Şarkıcı Aslı Hünel kardeşi’dir, babası ise Türkiye dans şampiyonu olmuştur. Saruhan Hünel anne tarafından aslen Arap baba tarafından ise aslen Selanik’lidir. 

Saruhan Hünel Kuruluş Osman dizisinde Alişar karakterini oynayacak

İsmail Hakkı Ürün: 1976 İstanbul doğumlu olan İsmail Hakkı, sırasıyla Trabzon, Konya, Malezya ve Almanya'da öğrenim gördü. Konya'da yaşadığı süre içerisinde Konya Anadolu Sahnesi'nde aktif olarak tiyatro ile ilgilendi, aynı zamanda profesyonel lisanslı sportif faaliyetlerde bulundu. İngilizce, Almanca, Arapça, Boşnakça, Rusça ve Malay-Endonezya dilleri olmak üzere altı yabancı dili okuyup yazan ve konuşabilen oyuncu, bir çok dilde de oyunculuk yapmaktadır.

İsmail Hakkı Ürün Kuruluş Osman dizisinde Samsa karakterini oynayacak.

Abdül Süsler: 1981 yılında İstanbul doğdu. Tiyatroya ilk olarak Beykoz Vakfı Tiyatrosu’nda başladı. Kocaeli Üniversitesi Kimya Bölümü’nde okurken üniversitenin Tiyatro Topluluğunda çalışmalarına devam etti. Eğitimine Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve aynı üniversitenin Tiyatro Yüksek Lisansı’nı tamamlayarak tamamladı.

Abdül Süsler Kuruluş Osman dizisinde Kalonoz karakterini oynayacak.

Ragıp Savaş: 1966 yılında dünyaya gelen Ragıp Savaş İsmet İnönü İlkokulu, Merkez Ortaokulu, İzmit Lisesi son olarak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olarak eğitimi hayatını tamamlamıştır. Sinema kariyerine 2004 senesinde Neredesin Firuze ile adım atan Ragıp Savaş günümüzde Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ölene Kadar dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. Usta oyuncu Ragıp Savaş aslen Kocaeli İzmit’lidir ve İzmit doğumludur.

Ragıp Savaş Kuruluş Osman dizisinde Dündar karakterini oynayacak.

Alma Terziç: Alma Terzic, 11 Temmuz 1987 tarihinde Yugoslavya, Zenica'da doğmuştur. Boşnak'tır. Memleketinde savaş başladığında 5 yaşında idi. 2 yıl boyunca bodrumda saklanmak zorunda kaldı.

Alma Terziç Kuruluş Osman dizisinde Sofia karakterini oynayacak.

Ayşegül Günay Demir: 9 Kasım 1969 Eskişehir doğumludur. 46 yaşında olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde yer almış olan Ayşegül Günay akrep burcudur. Evli ve ikiz iki erkek çocuğu olan Ayşegül Günay uzun yıllarda tiyatro da oynamış bir oyuncudur.

Ayşegül Günay Demir Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterini oynayacak.

Nurettin Sönmez: 24 Temmuz 1978 yılında İstanbul'da doğan Nurettin Sönmez,  eğitimini İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Nurettin Sönmez ayrıca Diyalog İletişim Oyunculuk Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde oynamıştır.

Nurettin Sönmez Kuruluş Osman dizisinde Bamsı karakterini oynayacak.

Buse Arslan Deniz: 1992 İstanbul doğumlu Buse Arslan Akdeniz, tiyatro bölümü bölümünü bitirmiştir. Oyunculuk bölümünde master yapan 27 yaşındaki oyuncu, Akasya Durağı’nda canlandırdığı karakter ile tanınmıştı. Yalan Dünya, Benim Hala Umudum Var, Bizim Okul, Kertenkele, Kocamın Ailesi ve Aşk Yalanı Sever yapımlarında çeşitli roller üstlenen Buse Arslan Akdeniz, Ateş Böceği ve Kocaman Ailem yapımlarında da bulunmuştur.

Buse Arslan Deniz Kuruluş Osman dizisinde Aygül karakterini oynayacak.

 

 
YORUMLAR 5
  • muhiddin kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar para hirsi mi olur yav. dirilis yerine bitmek tukenmek bilmeyen reklam seyrettirdi atv
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Gerçekde Yaşlanana kadar Osman Gazinin yanında olan Turgut Alp bu dizide olacakmı? :)
    Cevapla
  • isminiz 4 yıl önce Şikayet Et
    hem sezon ortasında başla, hem sezon bitmeden bitir, yeni sezon isim değiş, kadro değiş, yetmemiş gibi kanal değiş, dur bakalım nasıl olacak...
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Turgut bu Diziden ayrılmakla tüm sevgimizi kaybetti.
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok yoruma çok havalandı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı