Singapur Bilim Müzesinden ilginç görüntüler

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum dünyanın dört bir yanından ilginç görüntüleri izleyicisiyle buluşturuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Singapur’un renkli caddelerini gezmeye devam ediyor.

Singapur Bilim Müzesinden ilginç görüntüler
Singapur Bilim Müzesinden ilginç görüntüler
GİRİŞ 13.12.2019 18:43 GÜNCELLEME 13.12.2019 18:43

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum yeni adreslerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dünyayı Geziyorum bu hafta turizm cenneti Singapur’daki serüvenini sürdürüyor. Özlem Tunca bu hafta ilk olarak denize açıldı. Masmavi sularda Yakupcan’la balık tutan Özlem Tunca keyifli anlar yaşadı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Singapur’un ihtişamlı mimarisini yakından görmek için caddeleri dolaştı. Özlem Tunca binaların ince işçiliği karşısında hayranlığını gizleyemedi. Singapur’a gelenlerin mutlaka görmesi gerektiği bilim müzesini gezen Dünyayı Geziyorum ekibi, açılmakta olan bir çiçeği andıran binayı görünce çok şaşırdı. Müze içerisindeki galerileri gezen Yakupcan annesiyle birlikte ilginç görüntüler derledi. 

Özlem Tunca ve Yakupcan Singapur’da son olarak renkli mahalleleri gezdi. Singapur halkının yaşamlarına yakından göz atan Özlem Tunca, Singapur’da günlük yaşam hakkında bilgi verdi.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı