Mucize Doktor Taner Ölmez, yeni yuvasına servet harcadı! Sayılı günler kaldı...

Çok geniş bir kesimi ekran başına kilitleyen Mucize Doktor dizisinde üstlendiği karakterle seyircinin duygularını ilmek ilmek işleyen Taner Ölmez servet değerinde yeni ev satın aldı. Mucize Doktor'la oyunculuk kariyerinin zirvesini yaşayan Taner Ölmez, kesenin ağzını açarak taşındığı evi için tam 3 milyon TL değerinde fiyat ödediği iddia edildi.

Mucize Doktor Taner Ölmez, yeni yuvasına servet harcadı! Sayılı günler kaldı...
Mucize Doktor Taner Ölmez, yeni yuvasına servet harcadı! Sayılı günler kaldı...
GİRİŞ 03.01.2020 09:32 GÜNCELLEME 03.01.2020 09:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde Ece Çeşmioğlu ile mutlu beraberliğini evlilikle taçlandırma yoluna giren Mucize Doktor'un sevilen ismi Taner Ölmez'in taşınacağı yeni evi için ödediği fiyat duyanların ağzını bir karış açık bıraktı. Bilindiği üzere Mucize Doktor'da Berhayat Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Otizmli bir cerrahi asistanı canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, ateş pahası bir ücret ödeyerek Kadıköy'ün Bağdat Caddesi'nde yeni ev satın aldı.

 

 

Kesenin ağzını açarak cep yakan fiyatı gözden çıkaran Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez'in yeni evi bilhassa sosyal medyanın gündemine oturdu. Ece Çeşmioğlu'yla birlikteliklerini nikah masasına taşımak için geri sayıma başlayan oyuncu'nun Kadıköy'de satın aldığı ev için tam 3 milyon TL değerinde fiyat ödediği iddiası ileri sürüldü.

Oyuncu kadrosunda yer aldığı diziden Mucize Doktor dizisinden haftada 30 bin TL bölüm ücreti alan Taner Ölmez eve yatırım yaparken, Ece Çeşmioğlu ile dünya evine girdiklerinde yeni aldığı lüks evinde oturacağı öğrenildi. Yeni yıl kararları arasında evlilik olan ve satın aldığı evi de kız arkadaşının zevkine göre dek ünlü oyuncu, önümüzdeki günlerde Ece Çeşmioğlu’lunu ailesinden istemeyi planlıyor.

 

 

YORUMLAR 31
  • Feroo 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek hayat kurtaran doktor bundan fazla almazken siz daha neyi elestiriyorsunuz? Sevmiyen izlemesin benim gibi izliyipte boş eleştiri yapmayın bari almış vermiş izleyipte kazandirmayin bu kadar basit ...
    Cevapla
  • yandım ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu herife neden bu kadar yer veriyorsunuz ne kadar reklam ücreti aldınız size ne foxun dizisinin oyuncusundan...
    Cevapla
  • yediemirler 4 yıl önce Şikayet Et
    Kız arkadaşı ile beraberlikleri evlilikle noktalanacakmış...kız arkadaş diyeceğinize ZİNA ettiği kadınla evlenecek desenize...Ne o zinanın adı değişti de bizmi bilmiyoruz beyler...kazandığı para bizi ilgilendirmez ama yaşadığı hayat bizi ilgilendirmeli değilmi..artık her gün evimizdeler TV sayesinde...eee nasıl olacak bu iş,sorgulamak hakkımız dğilmi bu sanatçı ! geçinenleri..?
    Cevapla
  • Gül 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalışmış almış size ne foça da dil uzatmayın
    Cevapla
  • FIRAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar toplumlarin parazitleri.Bu paralari haketmiyorlar.
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    fox tv Rupert Murdoch isimli bir şahsa aittir. adb.li medya patronu. Türkiye dahil bütün yayınları müslümanlığa ve Türklere düşmanlık güder. bu kanal Türkiyeyi yıllarca bölmeye çalışan hain terör örgütü pkk.nın en büyük savunucusu durumundadır. azıcık akıllı ve milli olun kafanızı o sosyal medyadan kaldırıp düşünün. Allah akıl vermiş düşünün bakın görün diye. başkalarının zırvalarına körü körüne inanın diye değil
    Cevapla
  • Cavid 4 yıl önce Şikayet Et
    Eeee oda ekmek parası kazanıyoor sonucda onca okul okuyor saatlerce çalışıyor bence her meslek deyerlidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da