CZN Burak'tan tokat gibi cevap! Restoranda cinayet iddiası üzerine ateş püskürdü...

Sosyal platformda CZN Burak ismiyle geniş çapta tanınırlık kazanan Muhammed Burak Özdemir'in sahipliğini üstlendiği restoranda akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldiği iddia edilmişti. İddiaya göre CZN Burak'ın restoranında yaşanan kavga cinayetle sonuçlanarak bir kişinin yaşamını yitirmesi gündemin odağına yerleşerek büyük yankı uyandırmıştı. Ancak söz konusu iddia üzerine CZN Burak haberleri yalanladı.

CZN Burak'tan tokat gibi cevap! Restoranda cinayet iddiası üzerine ateş püskürdü...
CZN Burak'tan tokat gibi cevap! Restoranda cinayet iddiası üzerine ateş püskürdü...
GİRİŞ 07.02.2020 17:15 GÜNCELLEME 07.02.2020 17:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sosyal mecrada CZN Burak lakabını kullanarak sunumunu gerçekleştirdiği birbirinden çeşitli yemekleriyle geniş bir kitle yakalayan CZN Burak'ın sahipliğini üstlendiği restoranda tüyler ürperten bir olay yaşandığı iddia edilmişti. Takipçilerine özel yayınlandığı videolarıyla popülaritesini artıran Muhammed Burak Özdemir'in Levent'te bulunan restoranında çalışanlar arasında kavga meydana geldiği öne sürülmüştü. Ancak CZN Burak suskunluğunu bozarak hakkında yalan haber yapıldığını açıkladı.

Ortaya atılan iddialara göre, CZN Burak'ın işletmesinde garson olarak görevini yerine getiren Zekeriya H. ve Mehmet G. arasında servis açma sırasında tartışmanın fitili ateşlendi. İlk etapta sözlü tartışmaya giren ikili arasında gerilim seviyesi bir anda giderek yükseldi. Her ne kadar işletmede çalışan diğer garsonlar ortalığı sakinleştirmeye çalışsa da tartışma çığ gibi büyümeye başladı.

CZN BURAK, ''YALAN HABER'' YAPILDIĞINI AÇIKLADI!

CZN Burak, garsonlarının kavga ettiği ve 1 kişinin öldüğü iddialarına “Hakkımızda başlık cümlesiyle sadece dikkatleri çekmek için bahsedilen gazete haberi 1 sene öncesinde işletmemiz ile alakasız Levent metrosu önünde yaşanmış bir olaydır. Karalama ve prim amaçlı bu haberin şahsıma ve işletmemiz ile hiçbir ilgisi yoktur. Biz bu yalan haberlerin ne amaçla yapıldığını çok iyi biliyoruz. Bütün sevenlerimize ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ederim” şeklinde ifadelere yer verdi.

CZN BURAK’IN RESTORANINDA HANGİ İDDİA ORTAYA ATILMIŞTI?

İddialar doğrultusunda, garsonlardan Mehmet G., nargile yapan Suriye uyruklu Zekeriya H.'den servis açmasını istedi. Fakat, Zekeriya H., arkadaşının isteğini yerine getirmedi.

Yaşanan tartışmanın akabinde öfkesi bir türlü dinmeyen Zekeriya H., yine aynı iddialar doğrultusunda Mehmet G.'ye dışarıda bir yerde görüşmeye davet etti. Gecenin geç vakitlerinde CZN Burak'ın sahibi olduğu restoranın yakınlarında görüşen garsonlar arasında tekrardan tartışma yaşanmaya başladı.

Sinirini kontrol edemeyen Mehmet G., belinde bulunan silahı çıkartıp Zekeriya H.'ye iki el ateş etti. Kurşunlanan Zekeriya H. olay yerinde cinayete kurban giderek yaşamını yitirdi.

CZN MUHAMMED BURAK ÖZDEMİR'İN OLAY SONRASI ŞU AÇIKLAMAYI YAPTIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ...

Bir kişinin hayatını kaybettiği olayın üzerine ifade veren işletme sahibi CZN Muhammed Burak Özdemir; bahsi geçen isimlerin işletmesinde garson olarak çalıştığını, restoranın içinde herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını, meydana gelen büyük kavgayı diğer çalışan kişilerden öğrendiğini sözlerine eklediği iddiası medya gündeminde dolaşmaya başladı.

YORUMLAR 13
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya adamın başarısını takdir etmek yerine yok şöyle yok boylw. Ne varmış yani. Vatanını sevmesini problem. Adam garibana destek oluyor.
    Cevapla
  • doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerde öldü haberini yaydı. Şimdi de bu haber. Adam sosyal medyadan birileri aracılığıyla reklamını yapıyor sürekli. Gündemde kalmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Siritiktan biktik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyanin EN CIDDIYETSIZ EN SIRITIK adami
    Cevapla
  • Asli tegmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan daha siritik bulmak mümkün degil, Bir insanda herşeyden önce ciddiyet olmali
    Cevapla
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet aynen katiliyorum
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Simpson ailesine dönmesin de.
    Cevapla
  • Necbi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam isini yapiyor illa herseyi elestireceksiniz kimi siritmasina kimi bilmem neyine sizene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor