Kuruluş Osman yapımı bütün rakiplerini solladı! Reytinglerde yeniden farkını ortaya koydu!

Ekran yolculuğuna atıldığı ilk bölümden beri tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan ve her hafta başarısını katlayarak artıran Kuruluş Osman dizisi rekora doymuyor. Ülkemizdeki olduğu kadar diğer pek çok ülkede de rağbet gören ve yoğun bir ilgiyle karşılaşmaya son sürat devam eden Kuruluş Osman, bir kez daha rakiplerini ardında bırakarak haftanın en çok izlenen dizisi olma başarısına ulaştı.

GİRİŞ 17.03.2020 00:03 GÜNCELLEME 17.03.2020 00:03
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram’ın oturduğu ve yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, ülkemizde elde ettiği başarısını uluslararası alana da taşıyan Kuruluş Osman, haftanın en çok izlenen dizisi olarak adını altın harflerle yazdırdı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Zeynep Peker Bozdağ ve Atilla Engin’in kaleme aldığı Kuruluş Osman dizi sektöründe yayın hayatına devam eden diğer projeleri geride bırakıp önemli bir rekora daha imza attı. 

Genel yönetmenliğinde Metin Günay’ın yer aldığı ve Osman Bey karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçen Burak Özçivit’in baş rolünde bulunduğu Kuruluş Osman dizisi, tüm kişilerde %14.94 izlenme oranı ve %32.38 izlenme payı ve 20 +ABC1’de %15.54 izlenme oranı ve %32.39 izlenme payı alarak haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Savaşçı 97.bölüm fragmanı için heyecan doruğa ulaştı! Yüzbaşı, namlunun ucunda...

 

Kuzey Yıldızı 26.bölüm fragmanı: Kırmızı alarm! Tehlike çanları çalmaya başladı...

kuruluş osman

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esir edilen Kongar’a yapılan baskılara dayanamayan Konur Alp’in ona kardeşi olduğunu söylemeye karar verdiği Kuruluş Osman 14.son bölümde; Cengiz Han’ın emanetlerine yeniden sahip olabilmek hedefiyle Kayı Obasını ziyaret eden Osman Bey, Batur’un ihanetiyle yüzleşti. Osman Bey’in küskünlüğü bir tarafa bırakıp Samsa Çavuş ve Alplerini kurtarması ikili arasındaki tüm buzları eritti. Diğer taraftan Dündar ve Batur’un kurduğu tuzağa düşen Osman Bey, Balgay’la kozlarını paylaşmasıyla beraber kıyama kalkıp yapılan ihanetlerin hesabını sormaya başladı.

Balgay’dan sancak beyliği alan Dündar’ın Osman Bey’e karşı yeni hamleler planladığı Kuruluş Osman son bölümde; Osman Bey, hem Dündar'ın hem de Balgay’ın Ertuğrul otağından çıkmasıyla beraber kendisini bekleyen tuzakla karşı karşıya kaldı. Samsa Çavuş’u kurtarıp Kongar’ı ele geçiren Osman Bey’in Balgay’ı kalbinden vurmayı başarırken, Balgay’ın adamları tarafından dört bir tarafı çepeçevre sarılan Osman Bey’in halkının gözleri önünde kendisine kılıçlar çekildi.

YORUMLAR 38
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman da Diriliş gibi başarılı olacaktır. Buna eminim tabiidir ki 3 yılın göz âşinalığı bir anda oluşmadı. Biraz sabırlı olun ve izlemeye devam edin.
    Cevapla
  • hasan kapusuz 4 yıl önce Şikayet Et
    merhaba ben hasan kapusuz şunu söylemek istiyorum mükemmel gidiyorsunuz ama bahadır ve hazal osmanı desteklesin çünkü neden o ertuğrulun tahtı osmana yakışıyor ve karşı çıkmayacak biaat edecek
    Cevapla
  • osman engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman malesef Diriliş kalitesinin çok altında kaldı... niye böyle oldu anlamadım..
    Cevapla
  • sasa 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk birkaç bölüm kötüydü ama hemen toparladılar. Herkimden danışmanlık almaya başladılarsa işe yaramış görünüyor.
    Cevapla
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    anlarsin anlarsin daha yasin cok Kücük büyüyünce anlarsin adamlar reytingleri allak bullak ediyor ve daha henüz dizi yeni sayilir 14 bölümde bu reyringi yakalamis sen hala kaliteen bahsediyon iyi biliyorsan cik sen oyna senaryoyu sen yaz
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul ve Turgut gelse izleyici kitlesi ikiye katlanır. bence tarihe uyarak gidin ve bu ikiliyi birkaç bölüm oynatın.
    Cevapla
  • Erolebesobe 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel akışkan ve heye canlı fakat Ertuğrul da da olduğu gibi, Osman da çok az insanlarla dizi çekiyorlar sahneler biraz daha kalabalık olmalı, 10 kişi ile dövüş savaş sahnesi çekiyorlar buda biraz kaliteyi düşürüyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…