Uluslararası Alemlere Rahmet Kısa Film Yarışmasında  Finalist olan eserler (son yıl katılan eserler dışında) erişime açılıyor.

Beş yıldır her yıl istikrarlı bir şekilde gerçekleştirilen, kısa kurmaca,kısa senaryo ve kısa animasyon dallarında pek çok eserin yarıştığı 1000 e yakın çalışmanın arasından ilk 4 yıl dereceye giren eserler sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Diğer festival ve yarışma süreçlerinin devam etmesinden dolayı 2018 yılında başvuran ve 2019 yılında değerlendirilen eserlerin haklarının korunma düşüncesiyle 5. yani son yıl yarışamaya katılan eserler erişime dahil tutulmayacak.

Uluslararası Alemlere Rehmet Kısa Film Yarışması organizasyon heyetinden yapılan açıklamada Ülkemizin içinde bulunduğu zor ve meşakkatli durumun,evde kalmanın zorluklarının hep birlikte, dayanışma ve fedakarlık ile aşılacağı düşüncesinden hareketle, sanatsal ve kültürel birikimimize böyle bir katkı sunmak için paylaşacağımız eserler, eserlerin mesaj ve içerikleri eser sahiplerini bağlayacağı ifade edildi.

Yarışma koordinatörü Cemil Nazlı birbirinden seçkin ve değerli sinemacı edebiyatçı gazeteci sosyolog ve ilahiyatçı olmak üzere medya,kültür ve sanat dünyasına mensup çok önemli isimlerden oluşan jüri heyetinin dereceye layık gördüğü 30’a yakın eserden hergün 1 paylaşım yapılacağını  www.alemlererahmetfilm.com adresinden  ve sosyal medya organları üzerinden gün gün  ilgililerine duyuru yapılacağını ifade etti.
Organizasyon heyeti eserlerini erişime açan eser sahiplerine ve değerlendirmeleri yapan kıymetli jüri üyelerine bu etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek