Acun Ilıcalı, dobralığını bir kez daha konuşturdu! Eleştirilerini tek tek sıraladı

Etki alanını her geçen giderek genişleterek küresel bir salgına dönüşen Korona Virüsü nedeniyle Survivor programının çekimlerini gerçekleştirdiği Dominik adasında mahsur kalan Acun Ilıcalı futbol hakkındaki görüşlerini bildirdi. Futbola karşı yadsınamaz bir ilgisi bulunan ve bunu her fırsattta gösteren Acun Ilıcalı, çarpıcı açıklamalar gerçekleştirerek gördüğü en adaletsiz şeyin Final Four olduğunu dile getirdi.

Acun Ilıcalı, dobralığını bir kez daha konuşturdu! Eleştirilerini tek tek sıraladı
Acun Ilıcalı, dobralığını bir kez daha konuşturdu! Eleştirilerini tek tek sıraladı
GİRİŞ 16.04.2020 08:59 GÜNCELLEME 16.04.2020 08:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Dünya çapında çok hızlı bir yayılım göstererek gerek vaka sayısı gerekse salgına bağlı ölüm oranlarında artışın yaşandığı Korona Virüsü nedeniyle Survivor yarışma programının çekimlerini yaptığı Dominik'te mahsur kalan Acun Ilıcalı, futbol severleri yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirdi. Spor alanındaki faaliyetlere önem vermesiyle beraber bu konuda çalışmalar ve projeler yürüterek her dönemde adından söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Dominik adasından yayıncı kuruluş beIN Sports'la canlı yayın bağlantısında bulunarak ligler hakkında çarpıcı değerlendirmelere imza attı. Öte yandan Korona Virüsü engeli nedeniyle Türkiye'ye dönüş yapamadığı için yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye isimli yarışma programında günlerinin nasıl geçtiğini ve bulundukları yerde neler yaptığını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.bölüm fragmanı: 'Aile masasıyla bu işler olmaz!'

Süper Lig'den Premier Lig'e kadar pek çok konu üzerine sahip olduğu görüşlerini aktaran ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı şu ifadelere yer verdi:

 

 

ACUN ILICALI: ''DOMİNİK'TEN ÇIKMAMIZ ZOR GÖRÜNÜYOR!''

"Türkiye'ye gidiş-geliş imkansız. Dominik'ten çıkmamız da zor gözüküyor.'' diyen Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı; ''Dünyanın zorluklar yaşadığı bir dönemdeyiz. Bana sorarsanız, çok şanslı bir durumdayız. En azından burada üretim yapabiliyoruz, işimizi yapabiliyoruz. Ekibimle de hiç bu kadar uzun süre birlikte olamamıştım. Bizim için bir kenetlenme dönemi oldu diyebilirim. 

''BİZ DE BURADA KENDİ DÜNYAMIZI KURDUK...''
Benim, oyunlara karşı olan merakımı biliyorsunuz. Burada hemen ufak çaplı bir lig kurdum. Futbola olan özlemimizi akşamları maç yaparak giderebiliyoruz. Burada çıkışlar kapatıldı zaten. Biz de burada kendi dünyamızı kurduk diyebilirim. 2 yıl önce, "bu kadar büyük prodüksiyon yapıyorsak, kapalı alan olsun" dedik. Böyle bir belayla karşılaşınca da çok işimize yaradı. Eski yerimizde olsak imkansızdı çekim yapmamız.

SÜPER LİG İÇİN ÖNERİDE BULUNDU!
Ağustosun biraz erkeninde ligi başlatmak, eylülün ortasına doğru ligi bitirmek. 15 gün ara ve yeni sezonun başlaması uygun olur diye düşünüyorum. Ben UEFA'nın kafası tamamen paraya çalıştığı için orada maçlarda azalmalardan kaçmaya çalışabilirler. Ekimde başla elemeleri azalt. Grup bile yapmadan eleme usulü yaparsan kasımda da başlayabilirsin.

''BELKİ DE ŞAMPİYON OLAMAYACAKLAR''
Ben yabancı gazeteleri de okuyorum. Liverpool'da büyük bir panik var gördüğüm kadarıyla. Acaba sayılmayacak mı paniği var o tarafta. Dünyanın en büyük farkını attılar ama belki de şampiyon olamayacaklar.

''EN ADALETSİZ ŞEY FINAL FOUR!''
Hayatımda gördüğüm en adaletsiz, en aptalca şey Final Four. Meksika'da lig için mesela ilk 8'i, 8-1, 7-2 diye eşleştirerek çeyrek final oynatıyor. Açılış - kapanış ligi yapıyor. Final Four'daki olayda ise 20 takım var 38 maçı kazandın 1 mağlubiyetin var 3.sün. Diğer takım da 12 mağlubiyet aldı ve Avrupa'nın en büyüğü oldu. Yap bunu 7 üzerinden bütün Avrupa final fouru yaşasın."

YORUMLAR 29
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili acun burada en güzel ödül kuzu çevirme ve benim en çok sevdiğim yemek.cok sevindim yarışmacılar adına.afiyet olsun.survivercılar.
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    acun ekibi türk insanını çok güzel uyutuyor :) uyuyanlar nisa sercan diye yorum yapıyo :))) uyan türk insanı uyan...
    Cevapla
  • Mcelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Insaallah ordan gelemen gereksiz
    Cevapla
  • Sevda 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın neresi gereksiz ya saçma sapan şey yazmayın şurda adam ne yapıyorsa ülkesi için yapıyor gayet vatan ve yardımsever
    Cevapla
  • Yasemin 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun onu düşüneceyine barışı nasıl orda ezdiyini anlatsin once çocuğu mahvettirdi orda günah ya
    Cevapla
  • Goldarrowart 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • Berkan'da geldi! 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedenle izliyom gereksiz izleyici kitlesi , hem hırsız hemde aşırı hırslı birisini acunun ezdiğini düşünüyorsun barış o yarışmada kendini yanlizlastirdi ve onun dışarıdaki hayatta da sosyal birisi olmadığı aşikar kim bu kibir budalası ile arkadaşlık yapar..
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe toparladı galiba Acun 4 haftadır puan kaybetmıyor :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor