Serdar Ortaç 'borç ödemesi' konusunda güçlük çekiyor! Kredi miktarı ateş pahası...

Türk pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç, sosyal mecra aracılığıyla ekonomik anlamda yaşadığı sorunları takipçileriyle paylaşmasının ardından dikkatleri üzerine çekti. Gerçekleştirdiği canlı yayında samimi itiraflarda bulunan Serdar Ortaç, evinin kredisi için aylık 120 bin TL ödediğini dile getirerek sevenlerini şaşkına uğrattı.

Serdar Ortaç 'borç ödemesi' konusunda güçlük çekiyor! Kredi miktarı ateş pahası...
Serdar Ortaç 'borç ödemesi' konusunda güçlük çekiyor! Kredi miktarı ateş pahası...
GİRİŞ 18.04.2020 08:40 GÜNCELLEME 18.04.2020 08:40
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, son dönemlerde sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıp hayranlarının karşısına geçerek sohbet ortamını oluşturuyor. Sağlık bakımından büyük tehlike arz eden Korona Virüsü salgınından ötürü evinde geçirdiği karantina sürecini takipçileriyle Instagram üzerinde iletişim kurarak değerlendiren Serdar Ortaç, ekonomik açıdan çektiği problemleri ifade edip eskisi gibi kiradan gelir elde edemediğinin altını çizdi. Geçtiğimiz günlerde kız çocuk edinmek istediğine yönelik sürpriz açıklamada bulunmasıyla adından söz ettiren şarkıcı Serdar Ortaç, bankadan 5 milyon TL değerinde kredi çektiğini vurgulayıp evinin aylık kredisinin ise 120 bin TL olduğunu dile getirmesiyle herkesi hayrete düşürdü.

''ÖDEMELERİ HAZİRAN'A KADAR ERTELEDİM!''

“Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum.”

''BİR LİRA PARA BİRİKTİRMEDİM...''

 “Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Teklif gelirse geçiniyoruz.”

 

 

SERDAR ORTAÇ: İSMİNİ ANNEMİN ADINI KOYACAĞIM!

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde de takipçilerine kız evlat edineceğini açıklamıştı. Duygularını sevenlerini de ortak eden Serdar Ortaç, "İsmini annemin adını, Nesrin koyacağım" şeklinde ifadelere yer vermişti.

YORUMLAR 124
  • Cafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah canım.. çok üzüldük... Banka hesap numaranı ver de milletçe pamuk ellerimizi cebimize atıp borçlarını ödeyelim... Kıbrıs seyahatlerin için de kaynak lazımsa lütfen çekinme, söyle...
    Cevapla
  • Özhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee sakla samanı gelir zamanı demişler...
    Cevapla
  • 4688 4 yıl önce Şikayet Et
    Az kumar oynayicin kıbrısa gidip çokta gerekli değilsiniz
    Cevapla
  • Selenn 4 yıl önce Şikayet Et
    Serdar kimsenin umurunda değilsin inan ne sen nede baska ünlülere insanlar bıktı sizden
    Cevapla
  • Selen 4 yıl önce Şikayet Et
    ınan çok üzüldüm hesap no at ben öderim sen vatanın için cok güzel şeyler yaptın on omemlı şu büyük kumar yatırımları yaptın böyle parasız kalman çok acı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir