Acun Ilıcalı, çocukluk fotoğrafı ile nostalji rüzgarı estirdi: O da eskileri yad etti...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, takipçilerine bir sürpriz yapıp sosyal medya platformu aracılığıyla "Gerçek bir tbt" şeklinde bir not düştüğü çocukluk fotoğrafını yayınlaması üzerine medyanın gündemine oturdu. TV8'in sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı'nın daha önce hiç paylaşmadığı çok uzun yıllar önceki halini gören kullancılar ise çok kısa bir zaman içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Acun Ilıcalı, çocukluk fotoğrafı ile nostalji rüzgarı estirdi: O da eskileri yad etti...
Acun Ilıcalı, çocukluk fotoğrafı ile nostalji rüzgarı estirdi: O da eskileri yad etti...
GİRİŞ 18.04.2020 08:54 GÜNCELLEME 19.04.2020 11:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde sahibi olduğu TV8 kanalında çekimlerini üstlendiği Survivor Türkiye isimli yarışma programıyla adından sıkça söz ettiren medya patronu Acun Ilıcalı, aktif olarak paylaşımlara yer verdiği kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla kendisini takip edenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkardı.

Acun Ilıcalı, dobralığını bir kez daha konuşturdu! Eleştirilerini tek tek sıraladı

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ ''ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI'' PAYLAŞIMI! GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ...

Korona Virüsü salgının ülkemizi de sarması nedeniyle dönüş yapamadığı için günlerini Survivor Türkiye'nin çekimlerinin gerçekleştiği Dominik adasında geçiren Acun Ilıcalı, resmi Instagram sayfası üzerinden "Gerçek bir tbt" notunu düşerek çocukluk fotoğrafını takipçilerine sundu. Geçtiğimiz günlerde 'Dominik'te kendi dünyamızı kurduk diyebilirim!' şeklinde samimi itiraflarda bulunan Acun Ilıcalı'nın yayınladığı gönderiye yalnızca yarım saat içerisinde 165 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum gelerek yeni bir rekora daha imza attı.

 

 

Tüm bunların yanı sıra pop müziği sanatçısı Murat Boz'un da bu gönderiye "Tbt'nin dibi" şeklinde bir yorumda bulunması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

acun ılıcalı

YORUMLAR 9
  • Boş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan helal olsun be bütün hayatımız bunlarla geçiyor bir Şeyma bir acun birkızı bir sevgilisi ilk karışı ondansonraki karısı çoçulugu ,gençliği anası danası babası şirketleri yaşamadığın hayata ortak olmak ne güzel degilmi
    Cevapla
  • Çorum lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin ne deyim çok mu önemli ne kazandırdı size
    Cevapla
  • gresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    ikinci kızı aynı babası
    Cevapla
  • murat ünlü 3 yıl önce Şikayet Et
    Throw Back Thursday : perşembe geri atması ya da gerilemesi yani geçmişten gelen bir nostaljik resmin perşembe günleri paylaşılması sosyal medyada
    Cevapla
  • Vuhu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluğu bile karizma maaşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!