Yapımcı Acun Ilıcalı'dan tüm dikkatleri üzerine çeken karar: 'Satın almayı düşünüyorum!'

Televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı, Instagram hesabında gerçekleştirilen canlı yayın sırasında futbol severleri yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirdi. Damla Uğurtürk'ün sorularını yanıtlayan medya patronu Acun Ilıcalı; ilgi duyduğu ve sıkı takip altına aldığı futbol camiasıyla ilgili hedefledikleri hakkında konuşup kulüp satın almayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

Yapımcı Acun Ilıcalı'dan tüm dikkatleri üzerine çeken karar: 'Satın almayı düşünüyorum!'
Yapımcı Acun Ilıcalı'dan tüm dikkatleri üzerine çeken karar: 'Satın almayı düşünüyorum!'
GİRİŞ 08.05.2020 18:33 GÜNCELLEME 08.05.2020 18:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Futbola duyduğu ilgili bulduğu her fırsattta belli eden ve tüm gelişmeleri yakın mercek altına alan Acun Ilıcalı, canlı yayında bu alandaki görüşlerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Konuk olarak katıldığı canlı yayın esnasında Fenerbahçe ve Süper Lig'in akıbeti, futbol camiasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken; Mesut Özil, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Alex gibi futbol dünyasının tanınmış başarılı ve yetenekli isimleri hakkında da düşüncelerini paylaştı. CNN Türk'ten Damla Uğurtürk'ün Fenerbahçe başkanlığı konusundaki sorusuna içtenlikle yanıt veren Acun Ilıcalı, Avrupa'da bir kulüp satın almayı düşündüğünü belirterek futbol tutkunu takipçilerini heyecanlandırdı.

Mustafa Sandal, ultra lüks villasını rekor fiyata satışa çıkardı: 2 yeni ev alacak!

ACUN ILICALI: ''YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM''

Liglerin başlamasını çok mümkün görmüyorum. Ben Nihat Özdemir'in yerinde olmak istemezdim. Ben olsam ligleri 1 Ağustos'ta başlatırım, 10 Eylül'de bitirirdim. 3 Hafta ara verip sonra da yeni sezonu başlatırdım.

Esra Erol'da ikinci dalga kriz yaşandı: Küfür olayı ağızları bir karış açık bıraktı!

''HİÇ BAŞARISIZ OLMADIM...AVRUPA'DA BİR KULÜP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.''

Hayatımda hiç başarısız olmadım. Yani ara dönemlerde olabilir ama genel anlamda başarısız olmadım. Yönetici olmak falan bunlar benim için kolay işler değil. Diğer işlerimi bırakmam lazım şu anda öyle bir vaktim yok. Spor kanalıyla ilgili de bir planım yok. Ancak şunu söyleyebilirim Avrupa'da bir kulüp almayı düşünüyorum.

''TÜRKİYE'NİN EN KARİYERLİ FUTBOLCUSU!''

Arda Turan Türkiye'nin en kariyerli futbolcusu. Bundan sonra hiç futbola dönmese de efsane olarak kalacak.

''TÜRK FUTBOLU İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP OLACAKTIR''

Emre Belözoğlu'nun futbolu bırakması Türk futbolu için büyük bir kayıp olacaktır. Fenerbahçe'nin teknik ekibinde kariyerini sürdüreceğini düşünüyorum.

''YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUM!''

Euroleague organizasyonu büyük saçmalık. Euroleague yönetimini istifaya davet ediyorum. Orada para işleri var da tam çözemedim

YÖNETİMİ ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMEM...''

Benim teknik direktör konusunda bir fikrim var ama söylemem doğru olmaz. Fenerbahçe yönetimini zor durumda bırakmak istemem. Onlar doğru ismi bulacaklardır.

ACUN ILICALI: ''ÇOK İYİ BİR TAKIM OLURUZ!''

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve ben ayak tenisinde çok iyi bir takım oluruz. Bu üçlüye isteyen rakip gelebilir. Ben ayak tenisinde futbolcu seviyesinde değilim. Ama futbolcu olmayan seviyesinde de en iyisiyim.

''TÜM TAKIMLAR VE TARAFTARLARIYLA ARAM ÇOK İYİDİR!''

Milli maç vardı Galatasaray'ın stadında. Bir anda binlerce Galatasaraylı taraftarın arasında kaldım. Çok iyi karşılandım. UEFA finalinde de Galatasaray'a stadyumdan destek verdim. Benim tüm takımlar ve taraftarlarıyla aram çok iyidir. Trabzonspor taraftarıyla da maç izledim. Bu işte yenmek de var yenilmek de.

''FENERBAHÇE İYİ BİR DÖNEM GEÇİRMEDİ...''

Fenerbahçe iyi bir dönem geçirmedi. Ben şunu getiririm falan diyemem. Çünkü ekonomik olarak durum iyi değil. Mesut Özil konusunda ne desem manşet oluyor. 1 yıllık sözleşmesi var. Sözleşmesi bittiği anda Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da elimden geleni yaparım

YORUMLAR 23
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yakında batar.
    Cevapla
  • Eda 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim oğlan da çok süper oynuyor keşke elinden tutsa
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun yapar. Adamda zehir gibi kafa var
    Cevapla
  • Saf adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kupaları var senin dediğin gbi olmuyor işte yoksa herkes biliyor doğruyu
    Cevapla
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam bu gidisle tüm medyayı alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...