Zuhal Topal'la Sofrada'da gerginliği hat saftaya çıkaran olay! Sunucuya pes dedirtti...

Televizyon ekranlarında hafta için her gün yayınlanan yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Sofrada'da sunucuyu çileden çıkaran bir hadise meydana geldi. Final gününde yarışan gelinin haksız puanlamayla karşı karşıya kalması ve kendisine düşük puan verilme nedenini duyması üzerine Zuhal Topal ateş püskürerek tepkisini açıkça ortaya koydu.

GİRİŞ 13.05.2020 06:34 GÜNCELLEME 13.05.2020 06:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Kayınvalideleri ile beraber katılan gelinlerin kendilerine yapılan puanlamada diğer rakiplerini geçip büyük ödülü kazanabilmek için yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada isimli yemek yarışması programında sunucuyu deliye döndüren yeni bir kriz daha yaşandı. Program esnasında yarışmacılar tarafından çeşitli bahaneler öne sürülerek haksız puanlama gerçekletirmesi, yemek ve sunum/masa düzeni gibi etmenlerin değil de rakiplerin söylem ve eylemlerine göre hareket edilmesi durumu yaşandı.

 

 

Mucize Doktor'un usta isminden samimi itiraf: 'Kilo vermeye gittim, evlenip geldim!'

Kendi gelinlerinin en yüksek puanı alarak yarışmanın birincisi olabilmesini isteyen kayınvalideler, rakiplerine hak ettikleri puanlarını vermemesi sunucu Zuhal Topal'ın da gözünden kaçmayarak yarışma esnasında isyan etmesine neden oldu. 8 Mayıs Cuma tarihinde Zuhal Topal’la Sofrada ''haftanın finali bölümü'' izleyici kitlesiyle buluştu. Bu hafta yarışmaya katılan Sultan hanımın kendi gelini için ''7 puan'' veren kayınvalide için kullandığı ifadeler hem ekran başındaki seyircileri hem de sunucuyu şaşkına çevirdi.

 

 

Acun Ilıcalı'ya hiç hesapta olamayan sürpriz çağrı! Bomba teklife onay verecek mi?

Elinde 7 ve üzeri puan ile bir de 4 puanı kalan Sultan hanım, 4 puan verince Zuhal Topal bu olaya oldukça öfkelendi. Sultan hanım, “Benim masama o 7 verdi. Fazla puan veremezdim. Benim dört dörtlük masama kaynanan 7 veriyor ise ben sana neden 7 veriyorum” şeklinde sözler sarf etmesi üzerine programın sunucusu anında devreye girdi. 

Sessizliğini bozan sunucu Zuhal Topal, “Ne demek veremezdim?” karşılığını vererek yarışmacının karşılaştığı haksız duruma isyan etti. Sultan isimli kayınvalidenin gelin yarışmacının beğenilen yemeklerine eleştirilerde bulunması ve ayrıca “Olsaydı 5-6 puan verirdim” diyerek hak yediğini itiraf etmesi yaşanan krizin daha da büyümesine neden oldu.

YORUMLAR 30
  • Pınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda şu yemek programları kadar anlamsız birşey görmedim amaçsızca füzüli işler o programlara yapılan masraflarla inanın afrikadaki insanların hayatını biraz daha iyileştirilebilinir ama ne gerek değilmi yapılan okadar yemekler ziyan oluyo yeniyomu acaba hepsi çöp
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav sen git yardımını yap sana yardım etme diyenmi var belki onlar ediyor önyargılı davranma beğenmiyorsan izleme
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Zuhal topal kaynanalara sozunu geciremiyor.Programi birakip gitmesi lazim
    Cevapla
  • Serpil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan günü nedir bu saçma sapan proğramlar kaldırın bu cehalet tavan yapmış şeyleri.
    Cevapla
  • FORMATLIYORLAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milletimiz, insanlarımızın hepsi de böyle mi? Arasan bulamazsın böyle insanları. Bu YARIŞMANIN FORMATI gereği bunu yapıyorlar. Bu çirkin formatı her gün tekrar tekrar, farklı TV kanallarında, farklı programlar adı altında çaktırmadan insanlarımızın beynine kazıyorlar.
    Cevapla
  • AMACA UYGUN 3 yıl önce Şikayet Et
    Küreselcilerin desteklediği ve uygulanmasının önünü açtığı bu tür programların FORMATLARI özel olarak dikkatle hazırlanır. Buradaki amaç; toplumların din kardeşliği, ulusalcılık, milliyetçilik, hemşehricilik, akrabalık, komşuluk, arkadaşlık, aile yapısı gibi insanları görünmez güçlü balarla birbirine bağlayan ve sonunda güçlü milletler haline getiren bütün maddi manevi bağlarını koparmak, herkesi yalnızlaştırıp küresel dünyanın bir elemanı haline getirmektir. Yarışmacılara bakın, hangi milletten oldukları neye inandıkları anlaşılmaz, bizden biri gibi değiller. Bu tür TV programlarına bir de bu gözle bakarsanız her şey yerine oturur. Kimlerin neden tedbir almadıklarını da çok net anlarsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI