Mucize Doktor'un vazgeçilmez isminden ses getiren 'evlilik' itirafı! İnanmazdım ama...

Mucize Doktor dizi projesinde Başhekim Adil Çelik rolünü üstlenen ve şimdilerde karantina sürecini evinde değerlendiren Reha Özcan eşi ile tanışma öyküsünü anlattı. Yoğun çalışma temposundan ötürü evde vakit geçirmeyi özlediğini ifade eden Mucize Doktor oyuncusu Reha Özcan, ilk defa eşiyle 50 gün boyunca aynı evde kaldığını sözlerine ekledi.

Mucize Doktor'un vazgeçilmez isminden ses getiren 'evlilik' itirafı! İnanmazdım ama...
Mucize Doktor'un vazgeçilmez isminden ses getiren 'evlilik' itirafı! İnanmazdım ama...
GİRİŞ 12.05.2020 10:29 GÜNCELLEME 12.05.2020 10:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oyuncu kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor adlı yapımda göz dolduran sahneleriyle seyircisinin takdirini toplayan Reha Özcan, Korona Virüsü salgınından ötürü dizinin ekran hayatına ara vermesi üzerine evinde karantina sürecine girdi. Çekimlerin belirli bir süreliğine ertelenmesinin ardından evinde ailesiyle beraber zaman geçirme fırsatı yakalayan Reha Özcan, geçirdikleri yayın dönemi içerisinde çok fazla çalışıp yorulduklarının özellikle altını çizdi.

İlk 1 aylık karantina döneminin iyi geçtiğini vurgulayan Mucize Doktor'un yakından takip edilen oyuncusu Reha Özcan evde kalmayı bir hayli özlediğini ve eşi ile evlendiklerinden beri ilk defa 50 gün aynı evde olduklarına ilişkin samimi itiraflarda bulundu.

Zuhal Topal'la Sofrada'da sunucuyu çileden çıkaran olay: Sonunda sessizliğini bozdu!

 

Öte yandan evinde gerek eşi gerekse çocuklarıyla eğlendiklerini belirten usta oyuncu, “Doğru insan ile evlendiğimi ancak şimdi öğrendim” şeklinde ifadelere yer vererek evlilik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

20 yıldır mutlu bir evlilik yaşadığını sözlerine ekleyen Mucize Doktor oyuncusu Reha Özcan şaşırtıcı tanışma öyküsünden de bahsederek “Ben askere 78 kilo gittim, 110 kilo geri geldim. Ablam beni sen aktörsün kilo vermelisin diyerek diyetisyene götürdü. Diyetisyene inanmazdım ama Yeşim beni 2 senede 80 kiloya düşürdü. Ben de evlilik teklifi ettim” dedi.

Acun Ilıcalı'ya hiç hesapta olamayan sürpriz çağrı! Bomba teklife onay verecek mi?

YORUMLAR 1
  • Dilber varli 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun valaha
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'