Deniz Bayramoğlu kimdir (biyografisi) Deniz Bayramoğlu sunuculuk kariyerine nasıl başladı?

Deniz Bayramoğlu, Kanal D ekranlarında icra ettiği sunuculuk görevinden ayrılma kararı aldığını dile getiren Buket Aydın'ın koltuğunu devralacak. Mesleki kariyerine Show TV sunucusu olarak devam eden Ece Üner'in eşi Deniz Bayramoğlu aslında kimdir? Kanal yönetimi tarafından sunuculuk görevine atanmasının ardından dikkatleri üzerine çeken Deniz Bayramoğlu aslen nereli, kaç yaşındadır? Deniz Bayramoğlu'nun biyografisi!

Deniz Bayramoğlu kimdir (biyografisi) Deniz Bayramoğlu sunuculuk kariyerine nasıl başladı?
Deniz Bayramoğlu kimdir (biyografisi) Deniz Bayramoğlu sunuculuk kariyerine nasıl başladı?
GİRİŞ 21.05.2020 12:18 GÜNCELLEME 21.05.2020 12:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Buket Aydın'ın Kanal D'de belirli bir süredir ifa ettiği sunuculuk kariyerini noktalama kararı alarak ekran başındaki izleyicilere veda etmesinin ardından kanal yönetimince yeni sunucu olarak Deniz Bayramoğlu belirlendi. Alınan karar neticesinde Kanal D ekranında devraldığı sunuculuk görevini yerine getirmeye başlayacak Deniz Bayramoğlu medya gündeminin odağına yerleşerek hakkındaki kişisel bilgiler sorgulama konusu haline getirildi. Show TV ekranlarında Ana Haber Bülteni'nin sunumunu gerçekleştiren Ece Üner'in eşi olmasıyla da yakın mercek altına alınan Deniz Bayramoğlu kimdir? 11 Mayıs Pazartesi tarihi itibariyle ekran hayatına merhaba diyerek yeni görevine başlangıç yapacak olan Deniz Bayramoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

KANAL D YENİ SUNUCUSU DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Deniz Bayramoğlu, 1975 senesinde Malatya’da hayata gözlerini açmıştır.

Lisans eğitimi için 1993 senesinde İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde başlayan sunucu Deniz Bayramoğlu burada 3 sene eğitim almasının ardından ara verme kararı alıp gazetecilik mesleğine atıldı. Ardından 2005 senesinde de Çevre Mühendisliği Bölümü’nde yeniden eğitim almaya başladı.

 

Yeni Binyıl’da 1999 ve 2000 tarihleri arasında ‘’finansal haber editörü’’ unvanıyla görevini icra eden Deniz Bayramoğlu; Demokrasi, Sabah Gazetesi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde ‘’muhabirlik’’ mesleğini yerine getirmiştir.

deniz bayramoğlu kimdir

Öte yandan Gündem Gazeteleri ve Liberal Bakış’da ‘’editör’’ olarak çalışmalarda bulunan Bayramoğlu, CNN Türk ekranlarında ilk etapta ‘’borsa yorumcusu’’ olarak işe başlayıp akabinde İş Yemeği programını hazırlayıp sunuculuğunu üstlenmiştir.

Kanal D ekranlarının yeni sunucusu Deniz Bayramoğlu, 6 Şubat 2013 tarihinde Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner ile Roma'da hayatını birleştirmiştir.

2008 ve 2009 yılları arasında Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte "12-14 Güncel" isimli programının sunuculuğunda bulunan Kanal D sunucusu Deniz Bayramoğlu aynı zamanda bu kanalda Parametre ve Güne Merhaba adlı programlarının da sunuculuğunu ifa etmiştir.

YORUMLAR 4
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz abi iyimi geldiniz kıskananlar çatlasın
    Cevapla
  • Ferhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Harlı olsun bu akşam izlicem
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Buket Aydın çok başarılı bir sunucuydu büyük kayıp kanalD için
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç katılmıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti