Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ölecek mi, son durumu belli oldu mu: Özgür Ozan veda mı edecek?

Arka Sokaklar dizi projesinde Özgür Ozan'ın üstlendiği ''Hüsnü Çoban'' karakterinin senaryo gereği Korona Virüsü salgınına yakalanması medyada geniş ölçüde yer buldu. Peki, sağlık durumunun giderek ağırlaşması sonucunda hastaneye sevk edilerek tedavi sürecine başlatılan Hüsnü Çoban ölecek mi? Korku ve paniğe kapılan ailesinin gözyaşları içerisinde soluğu yanında aldıkları Hüsnü Arka Sokaklar projesinden ayrılacak mı?

GİRİŞ 22.05.2020 21:37 GÜNCELLEME 22.05.2020 21:37
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başta ülkemizde olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde hızlı yayılım göstererek sağlık bakımından tehlikeli sonuçlar doğuran Korona Virüsü krizi, televizyon ekranlarının uzun soluklu dizi projesi Arka Sokaklar'da da çarpıcı şekilde ele alındı. Korona Virüsü salgınının beraberinde getirdiği semptomlarla karşılaşmaya başlayıp şikayetleri her geçen dakika giderek artış göstermeye başlayan Hüsnü Çoban karakteri istemeyerek de olsa hastaneye gidip test yaptırmıştı. 

Sağlık durumu ağırlaşan Arka Sokaklar'daki Komiser Hüsnü Çoban'ın yaptırmış olduğu Covid-19 test sonuçlarının pozitif olması üzerine ailesi büyük bir yıkıma uğrarken, durumun ciddi boyutlara ulaşmaması adına hiç vakit kaybetmeden apar topar hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Hüsnü için herkes tek yürek olurken, Korona Virüsü'nden kurtulup eski sağlığına yeniden kavuşup kavuşamayacağı merak konusu haline geldi. Tedavisini üstlenen sağlık görevlisi tarafından ''Maalesef Hüsnü beyi...'' sözlerinin işitilmesinin ardından ailesinin ve yakın dostlarının üzüntüden kahrolması gözler önüne seriliyor.

Peki, Arka Sokaklar'da olay örgüsü icabı Korona Virüsü'ne yakalanarak yürekleri ağza getiren Hüsnü Çoban ölecek mi, Özgür Ozan diziden ayrılıyor mu? Tüm bu soruların cevabı yeni bölümünde kesinlik kazanacak...

YORUMLAR 24
  • Gamze 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence kurtalacak
    Cevapla
  • GALİP 3 yıl önce Şikayet Et
    Hüsnü çoban ölürse bu dizinin tadı kaçar bu dizi eskisi kadar izlenmez
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ülen milletin başka işi yokmu bu gibi eften püften haberlerle milleti oyalıyorsunuz ölsene olur ölmese ne olur ALLAH akıl fikir versin
    Cevapla
  • HÜSNÜ ÇOBAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine ölmedik...
    Cevapla
  • İsmim Yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Her bölümdeki gibi yine ölümden döner. :)
    Cevapla
  • Nezih 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizide
    Cevapla
  • Sjsjsjaj 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa gerçek hayatta mi hasta dizide mi ben anlamadım yazabilir misiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?