Zalim İstanbul'da akılları kurcalayan açıklama: ''Maalesef devam edemeyeceğim!''

Kanal D ekranlarında yayına giren Zalim İstanbul dizi projesinde hiç hesapta olmayan veda yaşandı. Korona Virüsten ötürü çekimleri sekteye uğrayan dizi yeniden sete çıkarak ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. Fakat Zalim İstanbul yapımında Agah karakterini oynayan Fikret Kuşkan gerçekleştirdiği ayrılık açıklamasıyla şaşkına uğrattı. Peki usta oyuncu Fikret Kuşkan baş rolünü üstlendiği Zalim İstanbul'dan neden ayrıldı?

Zalim İstanbul'da akılları kurcalayan açıklama: ''Maalesef devam edemeyeceğim!''
Zalim İstanbul'da akılları kurcalayan açıklama: ''Maalesef devam edemeyeceğim!''
GİRİŞ 15.06.2020 09:34 GÜNCELLEME 15.06.2020 09:34
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu ve yapımcılığında ise Avşar Film'in yer aldığı, Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizi projesi Zalim İstanbul'un çekimleri Korona Virüsü salgını sebebiyle iptal edilerek ekran hayatına geçici bir süreliğine ara vermişti. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi bayramın ardından tekrardan setlere çıkma kararı alırken Avşar Film, sözleşme gereği usta oyuncu Fikret Kuşkan’ı sete davet etti. Fakat yaşadığı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek baş rolünü üstlendiği dizide bulunmak istemeyen Fikret Kuşkan, üzülerek de olsa Zalim İstanbul'a veda ettiğini açıklayarak sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

Zalim İstanbul adlı dizi projesinde üstlendiği Agah karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu Fikret Kuşkan, ''kronik rahatsızlıkları'' bulunmasından ötürü riskli grup içerisinde yer aldığının özellikle altını çizerek diziye devam edemeyeceğini yönelik açıklamalarda bulundu. ''Hayatta kalmak önceliğimdir!'' diyen Fikret Kuşkan sosyal medya hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

FİKRET KUŞKAN: ''MAALESEF DEVAM EDEMEYECEĞİM!''

"Covid19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde, hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiği ve 36 bölüm boyunca Agah karakterine hayat verdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim.

''HAYATTA KALMAK ÖNCELİĞİMDİR...''

Bu konuda doktor raporlarım ve yine doktorlarımın bana kesin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ki bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir. Anlayışı ve şimdiye kadar ki destekleri için yapım şirketimiz Avşar Film'e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere."

YORUMLAR 15
  • aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    çok üzücü ama agah bey olmasa o dizi çöker
    Cevapla
  • Tuga 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee ahah gitti diğeri bari sandalyeden kalksın entrika cevirsin
    Cevapla
  • Aylar 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok uzuldim. En sevip izledigim dizide cok iy bir bas role sahipdiniz Agah bey
    Cevapla
  • Gökcemm 3 yıl önce Şikayet Et
    Cıkmak yerine başka bırseyler bulunamazmıydı uzaklaşa bilirdi bu virus hayatımızda hep kalıcak degıl yaa oldu mu. Şimdi ama tat giderse olur mu
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Agah bey olmazsa o dizi keyif vermez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı