Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez dobralığını bir kez daha konuşturdu: 'O kadar da olmamalı!'

Mucize Doktor dizisinde başarılı bir oyunculuk grafiği sergileyen Taner Ölmez, bazı yapımcıların tehlikeli olduğunu vurgulayarak sert tepki gösterdi. Benzer karakterle farklı bir projede yer almaktan özellikle kaçınan Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez, kimi yapım şirketlerinin seçtikleri aynı oyuncularla devamlı çalışmasını ağır eleştirdi.

Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez dobralığını bir kez daha konuşturdu: 'O kadar da olmamalı!'
Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez dobralığını bir kez daha konuşturdu: 'O kadar da olmamalı!'
GİRİŞ 10.06.2020 12:28 GÜNCELLEME 10.06.2020 12:28

Mucize Doktor dizi projesiyle ekran hayatına yeniden geri dönüş yapması iple çekilen Taner Ölmez, YouTube mecrasında davet edildiği sohbet programında önemli açıklamalara imza attı. 

Taner Ölmez, bir döneme damgasını vuran Medcezir yapımında üstlendiği ''Mert Serez'' rolüyle büyük ilgi odağı haline gelmesinin ardından yapım şirketlerinden benzer pek çok rol teklifi aldığını, fakat aynı karakteri farklı projede oynamak istemediğini ifade etti.

Beyaz Show, yayın hayatına başlayacak mı: Beyazıt Öztürk, iddialara son noktayı koydu!

 

Gerek yapımcılara gerekse menajerlere mesaj göndermeyi ihmal etmeyen Mucize Doktor oyuncusu Taner Ölmez, kendisine teklif sunulan değişik projelerde aynı karakteri bir kez daha oynamamak için direndiğini belirtti.

Bazı yapımcıların yalnızca bazı oyuncularla çalışması konusuna sert tepki gösteren Taner Ölmez, bu yapımcıların kendilerine bağlı oyuncular oluşturduğunu ve bu durumun da sektör adına tehlikeli bir süreç olduğunu sözlerine ekledi.

O Ses Türkiye jürisi Seda Sayan işin gerçeğini açıkladı! Bu sezon kadroda olmayacak mı?

TANER ÖLMEZ: ''ONLAR VAR YA ONLAR, ONLAR ÇOK TEHLİKELİ!''

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini oynayan yetenekli isim Taner Ölmez, “Burada bir suç var bence. O menajer ve yapımcılar var ya, onlar var ya onlar, onlar çok tehlikeli. Yapımcının artık oyuncuları var gibi bir durum var. Ben öyle bir şey gözlemliyorum. Çünkü bir iş bitiyor, hemen ertesi işe aynı oyuncu grubu gibi bir şey. Gerçi bu doğal bir durum ama artık kulağa su kaçtı gibi. O kadar da olmamalı” şeklinde ifadelere yer vererek sessizliğini bozdu.

“Bu kadar da olmaz ama. Sen bir yapım şirketisin” diyerek isyan bayraklarını kaldıran Mucize Doktor oyuncusu yalnızca isimlerin değiştirilerek benzer hikayeleri, yine aynı oyuncuların canlandırmasına da karşı çıktı. Artık bu durumun can sıkıcı bir hale gelmeye başladığının altını çizen ünlü oyuncu, oyuncuların da sesini çıkarmamasını eleştirdi.

''GÖMLEĞİNİ DEĞİŞTİRİP GELİYOR ADAM...''

“Oyuncular da bir şey demiyor. Onların da hataları var, buna evet diyorlar. Artık biraz yapımcı, oyuncu arkadaş ilişkisi oluyor. Gömleğini değiştirip geliyor adam… Aynı yerdesin, aynı işi de çekiyorsun, aynı kanalda gibisin…”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü