Seda Sayan, O Ses Türkiye'deki kariyerini noktaladı! Verdiği kararda hangi sebep etkili oldu?

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda değişikliğe gidileceğine yönelik açıklama gerçekleştirmişti. Acun Ilıcalı'nın verdiği bu gelişmenin üzerine hangi jüri üyesinin O Ses Türkiye'den veda edeceğine gözler çevrilirken, kadroda yer alan ünlü isim Seda Sayan kendisi hakkında son noktayı koydu.

Seda Sayan, O Ses Türkiye'deki kariyerini noktaladı! Verdiği kararda hangi sebep etkili oldu?
Seda Sayan, O Ses Türkiye'deki kariyerini noktaladı! Verdiği kararda hangi sebep etkili oldu?
GİRİŞ 03.06.2020 16:41 GÜNCELLEME 03.06.2020 16:41
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye isimli yarışma programında bu sezon itibariyle izleyici kitlesinin görmeye alışık olduğu jüri kadrosunda değişikliğe gidileceği gelişmesini paylaşmıştı. Şimdilerde Dominik adasında Survivor Türkiye adlı yarışma programının çekimlerini gerçekleştiren Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının akabinde yeni sezonda hangi jüri üyesinin O Ses Türkiye'den ayrılacağı konusu yakın takip altına alınmıştı. 

 

 

Bilindiği üzere renkli kişiliğiyle O Ses Türkiye'de seyircisine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatan Seda Sayan'ın fanları ile yaptığı konuşmalar gün yüzüne çıktı ve jüri üyeliğine veda eden isim olduğunu bizzat kendi açıkladı.  

Beyaz Show, yayın hayatına başlayacak mı: Beyazıt Öztürk, iddialara son noktayı koydu!

 

 

Sosyal platformda kullanıcılar tarafından ‘’PhotoShop’’ programı aracılığıyla gerçekmiş gibi gösterilen konuşmalar çoğu zaman yanılgıya sebep olabiliyordu. Hal böyle olunca Seyhan Erdağ ise ünlü sanatçı Seda Sayan’a fanları ile yazışmaların doğru olup olmadığına ilişkin soru yöneltti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın vazgeçilmezi Oktay Kaynarca meslektaşlarına ateş püskürdü!

İlk açıklamasını Serhan Erdağ’a yapan Seda Sayan, o yazışmaların gerçek olduğunu söylerek şu ifadelere yer verdi:

SEDA SAYAN: ''MART'TA BİZ EL SIKIŞTIK ACUN'LA...''

"Seyhancığım, bana soruldu O Ses devam mı; ben de 'Ben Mart'ta zaten el sıkıştım, Yemekteyiz'e O Ses Türkiye bitti; Mart'ta biz el sıkıştık Acun'la' dedim, doğrudur doğru yani...''

''HAKİKATEN ÇOK YORULDUM!''

O Ses Türkiye jüri üyesi Seda Sayan, Hakikaten çok yoruldum, hatırlasana geçen sezonu, hatırla nasıl agresiftim, hem O Ses, hem Yemekteyiz, hem konserler; Seyhan hatırlamıyor musun?" dedi.

YORUMLAR 50
  • Ferecbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Gülben Ergen gelsin
    Cevapla
  • Halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    ne boş işler bunlar topluma kültüre milliyetimize aile hayatımıza zerre faydası olmayıp hepsinin temeline dinamit koyan bir adam ve programı
    Cevapla
  • ethem 3 yıl önce Şikayet Et
    sebep tamamen duygusal
    Cevapla
  • Pervin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bulent ersoy gelmeli
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bence oraya Acun'un kaliteli bir jüri üyeleri koyması lazım ,,,da acun da okadar kaliteli program yapacaksa ,al sana jüri üyesi 1,kıraç 2,sezen aksu 3, Tarkan 4,Soner sarı kabadayı Parayı basacan bunları alacan herkes bu programı izleyecek
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı , halk müziği sanatçısı olursa türkü severler için seviniriz.mesela Kenan Coşkun , yada Özcan türe, lütfen halk müziği sanatçısı olsun jüri.tesekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar