Çukur'da yer almayacak Öner Erkan kimdir: Çok küçük yaşlarda eğitim alan tecrübeli ismin hayatı

Televizyon ekranlarında dişli rakiplerini geride bırakarak toplamda üç sezondur yayın maratonunu son sürat devam ettiren Çukur dizi projesinde hiç hesapta olmayan bir veda yaşanacak. Her hafta izlenme rekorları elde eden Çukur yapımının oyuncu kadrosunda yer alan Öner Erkan'ın ayrılacağı gelişmesi hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Çukur'da yer almayacak Öner Erkan kimdir: Çok küçük yaşlarda eğitim alan tecrübeli ismin hayatı
Çukur'da yer almayacak Öner Erkan kimdir: Çok küçük yaşlarda eğitim alan tecrübeli ismin hayatı
GİRİŞ 08.07.2020 13:21 GÜNCELLEME 08.07.2020 13:21
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Geniş yelpazede izleyici kitlesi ve yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan dizi projeleri arasın adını yazdıran Çukur'un oyuncu kadrosundan bir kişi daha eksilecek. Bilindiği üzere Korona Virüsü salgınının her hafta yayına giren dizi projelerini de etkilemesinden ötürü Çukur yapımında da alınan ortak karar doğrultusunda sezon finaline giderek çekimleri sonlandırma yönünde adım atılmıştı. 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine geçiş yapılmasının ardından Çukur dizisinin de yaz ayında tekrardan sete dönüş yaparak yeni sezon çekimlerinin gerçekleştirilmeye başlanacağı öğrenilirken beklenmedik bir ayrılık meydana gelecek. Ekran serüvenine giriş yaptığı ilk günden bu yana oyuncu kadrosunda kendini göstererek oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan Öner Erkan'ın veda ederek yeni sezonda senaryo gereği öleceği haberi seyircisini derinden etkiledi. Çukur ekibinde Yamaç Koçovalı'nın ağabeyi Selim Koçovalı rolünü üstlenen Öner Erkan'ın ayrılacağı medyanın gündemine otururken, hangi sebepten kaynaklı olarak uzun bir zamandır başrolünde yer aldığı diziye veda edeceği şu an için henüz netlik kazanmadı...

Kuruluş Osman'ın Hazal Hatun'u Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zaman içerisindeki inanılmaz değişimi!

 

ÇUKUR'DAN AYRILACAK ÖNER ERKAN KİMDİR? BİYOGRAFİSİ...

-Çukur ekibine veda edecek Öner Erkan 1980 senesinde dünyaya gelmiştir. İzmir doğumlu olan yetenekli oyuncu, 22 yaşına kadar İzmir’de yaşamıştır. Öner Erkan 15’li yaşlarda oyunculuk kursunda eğitim almış ve tiyatroya başlamıştır. 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezuniyetini tamamlayan Öner Erkan TRT’de bir çocuk programı sunmuş ve bu onun ilk televizyon deneyimi olmuştur. Yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi’nde yapmıştır.

Bay Yanlış'taki ateş pahası evin sahibi kim? Manzarası görenleri kendine hayran bıraktırıyor!

-Öner Erkan'ı 2012 yılında oynadığı Yalan Dünya dizisinde Bora karakteri ile tanınırlık kazanmıştır. 2002 senesinden itibaren birçok dizi ve sinema filmi projesinde rol almıştır.

-İki kardeştir, bir abisi vardır. 

-2010 yılında Sibel Topkaya ile evlenmiş fakat evlilikleri 2012 yılında son bulmuştur.

Yarım Kalan Aşklar setinde pandemi için kırmızı alarm verildi! Pozitif çıkınca harekete geçildi

*Öner Erkan'ın Yer Aldığı Projeler Nelerdir:

Bugüne kadar Gelin, Hırsız Var, Metro Palas, Canım Benim, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Çanta, Organize işler, Aşk Her Yaşta, Avrupa Yakası, Yolculuk, Son Osmanlı Yandım Ali, İki Aile, Made in Europe, Kağıt, Kahve Bahane, Bornova Bornova, 7 Kocalı Hürmüz, Deli Saraylı, Üsküdar’a Giderken, Başlangıç, Yalan Dünya, Mutlu Aile Defteri, İtirazım Var, Mutlu Ol Yeter, Martı, Put Şeylere ve Çukur gibi bir çok projede rol almıştır.

Aradan yıllar geçse de o sahneyi unutmadı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu eskileri andı

YORUMLAR 24
  • Turkish 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahte dünyanın sahte kabadayıları, dizinin adı çok uygun. Hem seyreden, hem de seyreten için, resmen çukur.
    Cevapla
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona dan sonra Çukurun eski ritmine bulması zor ve zaten Devlette tasvip etmemişti bazı yayınlarına o yüzden Çukur olacak Nakavt olacak.
    Cevapla
  • Serap 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağır abiydi. Diğerlerinden daha iyi rol yapıyor. Çıkmasın nn. Onsuz çukur, çukura düşer.
    Cevapla
  • Xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Filimin zayıf halkası önemli deyil
    Cevapla
  • Ceylan 3 yıl önce Şikayet Et
    La o zaman azer kızı kimden isteyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...