Mucize Doktor'daki ayrılık kafaları bir hayli kurcalamıştı! Merak edilen konuya açıklık getirdi

Ekrana dönüş yapmak üzere çekim hazırlıklarını gerçekleştirmeye koyulacak Mucize Doktor'da yeni bölüm ekrana gelmeden yaşanan ayrılık hayal kırıklığına uğrattı. Küresel salgın kaynaklı belirli bir süredir yayın hayatı kesintiye uğrayan Mucize Doktor'da Özge Özder'in beraberinde Merve Dizdar'ın da oyuncu kadrosundan çıktığı gün yüzüne çıktı.

Mucize Doktor'daki ayrılık kafaları bir hayli kurcalamıştı! Merak edilen konuya açıklık getirdi
Mucize Doktor'daki ayrılık kafaları bir hayli kurcalamıştı! Merak edilen konuya açıklık getirdi
GİRİŞ 06.07.2020 09:07 GÜNCELLEME 06.07.2020 09:07
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Otizm ve Savant Sendromu hastalığına karşı farkındalık kazandırıp bilinç oluşturarak yüksek izlenme oranlarıyla başarılı sonuçlar kaydeden Mucize Doktor dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. 12 Eylül 2019 tarihinde ilk bölümüyle ekran serüvenini sürmeye başlayan ve pandemi ilan edilmesi üzerine çekimleri sekteye uğrayan Mucize Doktor dizisi, çekimlere kaldığı yerden devam etmek için kolları sıvamaya başlarken peş peşe ayrılıklar seyircisini hüsrana uğrattı.

Mucize Doktor'da Kıvılcım rolünü üstlenen oyuncu Özge Özder'le birlikte diziye sonradan Damla karakteriyle eklenen Merve Dizdar'ın oyuncu kadrosundan çıkarılması izleyici kitlesini hayrete düşürdü. Diziye farklı bir soluk getiren her iki oyuncunun da senaryo gereği hikayelerinin son bulmasından ötürü ayrıldıklarının bilgisine ulaşılmakla beraber, Mucize Doktor'un hangi bölümünden sonra artık dizide olmayacakları şu an için henüz bilinmiyor...

Gençliğim Eyvah kadrosu & konusu: Gençliğim Eyvah'ın başrolü bombayı patlattı! İpuçlarını verdi

 

Mucize Doktor dizi projesinin artık kadrosunda yer almayacak oyuncu Özge Özder sosyal mecra üzerinden duyuruda bulunarak kararı kendisinin almadığını belirtti. Dizinin tutkunlarından aldığı tepkilerin akabinde Twitter hesabı aracılığıyla açıklama gerçekleştiren Özge Özder, ekipten kendi arzusuyla ayrılmadığının özellikle altını çizerek "Canlarım, ulaşabildiğiniz her mecradan bana yazıyorsunuz ve bana kızıyorsunuz ama Mucize Doktor'un Kıvılcım ile ilgili aldığı karar benim kararım değil! Çıkan haberlerdeki ‘ayrıldı’ başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden çok daha fazla üzgünüm” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kuzey Yıldızı yapımcısından final açıklaması geldi! Kuzey Yıldızı ne zaman ekrandan ayrılıyor?

mucize doktor

YORUMLAR 39
  • Hazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence kivilcim karakteri diziye renk katiyordu.
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet DAMLA çirkin ve gereksiz bir karakterdi, ama Kıvılcım...öyle değildi, entrikalar çeviriyordu , salt kötü bir karakter de değildi...oyun gücü de ortada....NEDEN???
    Cevapla
  • Ilgın 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında kıvılcım eski yetenekli bir oyuncu yerine başka birini getireceklerse hiç uğraşmasınlar
    Cevapla
  • Sevil 3 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın mucize doktor yapımcıları diziden birileri çıktımı dizini n tadı tuzu kalmıyor biz seviyorduk kıvılcımla belizin birbirlerine laf sokmalarıni kusmelerini lütfen damlada kıvılcımda kalsın böyle idim değişikliği olunca diziden soğuyor izleyesimiz gelmiyor Lütfen lutfen eyvah anneanne me yakalandım
    Cevapla
  • Hazzalll 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence kıvılcım olmalıydı. Diziye ayrı bir heyecan katıyordu.kivilcimsiz anlamsız olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!