Sefirin Kızı sezon finalinde art arda mermi saplandı! Son bölümde ölüme kurban gidecek mi?

Pandemi dönemi nedeniyle erken sezon finali kararı alan Sefirin Kızı'nda Akın’ın planı doğrultusunda Nare’nin kaçırılıp rehin olarak tutulması, onu kurtarmak isteyen Sancar’a kurşunların isabet etmesi yürekleri ağza getirdi. Sefirin Kızı son bölümde, Kahraman’ın işbirlikçileri tarafından canına kastedilip vurulan, kendini bir anda denizin derinliklerinde bulan Sancar’ın yaşamını yitirip yitirmeyeceği merak uyandırdı.

GİRİŞ 26.06.2020 09:15 GÜNCELLEME 26.06.2020 09:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle tutkunlarının soluk soluğa takip ettiği Sefirin Kızı, Korona Virüsü engeline takılıp erken sezon finaline giderek kısa bir süreliğine yayın hayatına ara verdi. Sefirin Kızı sezon finalinde, Akın’ın verdiği talimatla beraber ortaklık kurduğu Kahraman vakit kaybetmeden harekete geçip Melek üzerinden yola çıkarak Nare’yi hedef alması tansiyon seviyesini yükseltti. Kahraman’ın kaçırdığı Nare’nin teknede rehin olarak tutulduğunu gören Sancar ise sevdiği kadının hayatını kurtarmak üzere canı pahasına gözünü karartıp tehlikeli hamlede bulunması seyircisini ekran başına kilitledi.

Kuruluş Osman 27.bölüm 2.fragmanı: ''Fethettiği toprakları bizden geri alamayacaksınız!''

Sefirin Kızı son bölüm sezon finalinde, Kahraman’ın ortakları denize atlayan Sancar’a namluyu doğrultup acımasızca kurşunları tek tek sıralarken, yaralı bedeni denizin en derinliklerinde savurulan Sancar’ın hayatta kalıp kalmayacağı yeni sezonda kesinliğe kavuşacak. Tüm bunların yanı sıra son sahnede Nare'nin kızı Melek'in denize bakan bir villada olduğu gerçeği gün yüzüne çıkarken Sancar ve Nare ikilisinin akıbeti ise Eylül ayında Star TV ekranında taşınacak yeni sezonda belli olacak.

Acun Ilıcalı, MasterChef'te ilk kez böyle bir olaya şahit oldu: Başvurmalarını istemiyor!

SEFİRİN KIZI YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğinde Emre Kabakuşak’ın yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in bulunduğu O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı sezon finalinin ardından yeni sezon arayışları sürmeye başladı. Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı yeni sezonunun Eylül ayında başlaması tahmin ediliyor.

YORUMLAR 5
  • favori 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi boş zamanlarını bunları izleyerek geçirenlere acıyorum .
    Cevapla
  • hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    nefret ediyorum su kadindan ,cok itici
    Cevapla
  • Coskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kötü bir senaryo olamaz. En sondan başlarsak. Adam suya atlıyor. Sahil güvenliğe telefon edilir. Adam kızı tekneye alıyor. Heralde kadını kaçırmanın cezasından haberi yok. Hadi kacırdı. Adamı mi cezalandiriyor kadini mi bilemedim. Adama kurşun sıktırıyor. Sonuçta adamı vuruyor. Kadın yoldan alınıyor . Eyvallah. Kadını limana bırakıyor. Arabadan ikisi iniyor. Öncesinde ise limana bırakmayacak kadar yoğun olduğunu söylüyor. Koronovirus yüzünden adam evde tedaviye alınıyor. Kadın yabancı kadını maskesiz yanına oturtuyor. Sosyal mesafe ihlal ediliyor . 900 TL ceza kesilmesi lazım. O kadar millet şahit. Yanlış üstüne yanlış yapılıyor. RTÜK nerede...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine psikoloji bozan dizi başlamış kadınlığı yerin dibine sokuyor sürekli ağlamaklı bi hal
    Cevapla
  • canan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamakla kadınlık yerin dibine girmez, ağlamak insan olmanın gereğidir. Beğenmiyorsan izleme kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı