Survivor ne zaman sona erecek! Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin biteceği tarihi duyurdu! (TV8)

Acun Ilıcalı, yorumcu isimleri aynı platform altında buluşturan Survivor Panorama programında konuk olarak ağırlanıp seyirciyi yakından ilgilendirecek açıklamalara imza atarak Survivor 2020 final tarihini duyurdu. Artık geri sayım başlatılırken Survivor 2020’nin hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı, uzun süredir akıllarda kalan soru işaretlerini giderip nerede çekileceğine yönelik bilgi verdi.

Survivor ne zaman sona erecek! Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin biteceği tarihi duyurdu! (TV8)
Survivor ne zaman sona erecek! Acun Ilıcalı, Survivor 2020'nin biteceği tarihi duyurdu! (TV8)
GİRİŞ 03.07.2020 11:50 GÜNCELLEME 03.07.2020 11:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çekimleri Dominik adasında gerçekleştirilen ve kendine güvenen yarışmacı isimlerin gerek hayatta kalma mücadelesi verdiği gerekse kıyasıya rekabet ederek en iyi performansını ortaya koyduğu Survivor 2020 final tarihi paylaşıldı. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, programda yaşananlar hakkında yorumcuların değerlendirmelerde bulunduğu Survivor Panorama’ya davetli olarak katılıp ne zaman final yapacağı, hangi şartlar dahilinde ve nerede çekileceği hususunda bilgilendirme gerçekleştirdi. Survivor 2020 finaline artık sayılı günler kaldığını belirten Acun Ilıcalı, finale yalnızca yarışmacı isimlerin ailelerinin ve bununla beraber eski yarışmacıların katılabileceğinin özellikle altını çizdi. Her hafta bir yarışmacı ismin ada yaşantısına veda ettiği programda, son düzlüğe girilirken rakipler arasındaki mücadele gittikçe kızışmaya başlarken geçtiğimiz bölümde Evrim ve ardından Nisa'nın elenmesiyle beraber adada toplamda 6 kişi kaldı.

 

 

Güldür Güldür kadrosunda artık yer almayacak! Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, ekibine veda etti…

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

İlerleyen günlerde büyük sürprizlerin olacağını ve son haftanın inanılmaz geçeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalinin de 13-14 Temmuz tarihinde İstanbul'da yapılacağını sözlerine ekledi. Ilıcalı, "Final İstanbul'da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa çok enteresan bir yerde yapılacak Survivor finali. Finale ise sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

YORUMLAR 11
  • volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitsin artık. Montajlarla oyunları hilelerle milleti hala aldatmaktan çekinmiyorsun. Zaten bunu canlı şahit olan yarışmacıların konuşmasın diye sözleşme imzalatıyorsun. Yeter milleti aldattığın..
    Cevapla
  • Benyaren 3 yıl önce Şikayet Et
    Evrimin çoktan gitmesi gerekiyodu iyi kaldı bence Berkan ya da Cemal Can şampiyon olur inşallah
    Cevapla
  • Sonuç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence evrim haketdi ağladığını unutdu son zamanlar kendini beğenmiş konuşmalar sonuç bay bay ukala mikser sıra yaşında bence orda olmayı haketmiyop orda kalması zaten acun beyin tortili
    Cevapla
  • müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    ewrimi izlemek keyif veriyordu NİSA İSE ONA SİNİR OLUYORUM...BENCE HİÇBİRŞEYİ HAKKETMİYO..diğerr tüm kızlara haksızlık yapılıyo..şişrmeyin nisayı her yerde
    Cevapla
  • EVOO 3 yıl önce Şikayet Et
    Evrim yoksa bende yokum bir daha da olmam bilesin acun
    Cevapla
  • Koksal 3 yıl önce Şikayet Et
    Evrım hakettı elenmeyı kımseyı ve yarışmayı cıddıye almıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!